Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Χρ. Μωραΐτης: ‘Για τον Πάτερ Δημήτριο και τον Μπάμπη’



Ο Χρήστος Μωραΐτης τόνισε στις δηλώσεις του πως το ματς είχε δύο διαφορετικά στοιχεία, ένα σε κάθε ημίχρονο, με τους παίκτες του να σημειώνει πως πρέπει να καθαρίζουν πιο γρήγορα τα παιχνίδια. Παράλληλα, στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του, την πολύ καλή παρουσία του Απόλλωνα Χαλκίδας, ενώ πρωτίστως θέλησε να αφιερώσει αυτή τη νίκη σε δύο ανθρώπους που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή, τον Πάτερ Δημήτριο και τον Μπάμπη Παπαδήμα.
Ξεκινώντας να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο χρόνια καλά με υγεία κι ευημερία .
Το ματς με τον Απόλλωνα Χαλκίδας ήταν κομβικής σημασίας για εμάς, πρώτον γιατί θέλουμε να προστατέψουμε την έδρα μας και δεύτερον γιατί έχουμε παραπλήσιους στόχους. Επιπλέον, είχαμε να αντιμετωπίσουμε την αγωνιστική απραξία ενός μηνός καθώς και αρκετές απουσίες (Ευθυμίου, Πράππας, Παπαδήμας) συν το ότι αλλά δυο παιδιά δεν προπονήθηκαν μέσα στην εβδομάδα λόγω ότι ήταν άρρωστοι.
Το ματς το χωρίζω στα δύο ημίχρονα όπως είναι: στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί στην επίθεση με 9/15 τρίποντα 17 ασίστ για 3 λάθη αλλά στο πίσω γήπεδο δίναμε δεύτερες επιθέσεις μέσω ριμπάουντ στον Απόλλωνα που μας στοίχιζαν μια μεγαλύτερη διαφορά .
Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανιστήκαμε αγνώριστοι προς το χειρότερο. Μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε 8 λάθη χωρίς κάποια ιδιαίτερη πίεση κακές συνεργασίες κακό διάβασμα κακό μπάσκετ. Τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζεις στην έδρα σου αλλά πληρώνουμε και την απειρία αρκετών νεαρών. Την εμπειρία την κατακτάς μέρα με την μέρα και δεν αγοράζετε σε ένα βράδυ. Ο Απόλλων έβαλε πολύ μεγάλα σουτ με τον Χαρατσή στο τέλος και μπήκε στο ματς μας άγχωσε και μας καρδιοχτύπησε! 
Γενικά θεωρώ πως κερδίσαμε δίκαια καθώς ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. 
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα (που δεν παράτησε ποτέ το ματς)και στο φίλο coach Γκλιάτη, είναι μια ομάδα που αποτελείται από έμπειρα περπατημένα στο γήπεδο παιδιά και του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του.
Προσωπικά, θέλω να αφιερώσω τη νίκη σε δυο ανθρώπους της πόλης μου που έφυγαν άδικα και πρόωρα από τη ζωή. Στον πάτερ Δημήτριο Θεοφίλου που πραγματικά με βοήθησε πολύ στη ζωή μου και γενικά είχε έντονη παρουσία στα δρώμενα της πόλη μας και στον Μπάμπη Παπαδήμα έναν άνθρωπο έξω καρδιά κοινωνικό με πολύ χιούμορ που παρόλο που ήταν του ποδοσφαίρου είχε αγκαλιάσει την ομάδα μας εδώ και πολλά χρόνια. Τα παιδιά τους πρέπει να είναι πολύ υπερήφανα και για τους δύο…’.

Δεν υπάρχουν σχόλια: