Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΚΙΡΡΑ Υποψήφια για το Τοπικό ανακοίνωσε η κα Μαίρη Καπαρέλη


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, selfie και κοντινό πλάνο


             «Συστρατεύομαι» για ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ στην ΚΙΡΡΑ.
*             Με σοβαρότητα και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας , με τεχνογνωσία όλων των θεμάτων της Κίρρας , θα διεκδικήσω μία θέση στη Τοπική Κοινότητα Κίρρας, για μία δυναμική αναπτυξιακή πορεία του τόπου που αγαπώ .
*             ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ , με πλήρες αποδελτιωμένο τεχνικό πρόγραμμα και εφόσον πείσουμε και μας εμπιστευτούν οι συνδημότες μας , θα εργαστούμε μεθοδικά και αποτελεσματικά για την ΚΙΡΡΑ .
*             Δεσμεύομαι να αποκαταστήσουμε τη χαμένη πενταετία που δεν έλαβε απολύτως τίποτα η ΚΙΡΡΑ από το μηδενικό τεχνικό πλόγραμμα του Δήμου Δελφών.
*             Με εμπιστοσύνη,πίστη στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ταγκαλή για την ανάληψη ευθύνης  του Δήμου Δελφών αλλά και με διεκδικητική διάθεση για όσα μας ΑΝΗΚΟΥΝ και μας ΣΤΕΡΗΣΑΝ , θα αιτηθώ την  ψήφο των συνδημοτών μου .
*             Με καθημερινή δυναμική παρουσία και ανοιχτή Τοπική Κοινότητα 365 ημέρες το χρόνο στην  επίλυση των προβλημάτων της , διαθέτοντας  γνώση ,  διάθεση και τους κατάλληλους ανθρώπους θα  καταθέσουμε την κορωνίδα των δυνατοτήτων μας για την επίλυση  χρόνιων ζητημάτων της Κίρρας.
Η  τελική επιλογή επαφίεται πλέον στους δημότες μας.
Οραματίζομαι την Κίρρα  στα χέρια ικανών ανθρώπων με δυναμική και τεχνογνωσία.
Εναποθέτω την υποψηφιότητά μου στους συνδημότες μου ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ , ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και με ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ  για την  υλοποίηση  των σημαντικών θεμάτων της Κίρρας στο Δήμο Δελφών.

Μαίρη Δημ. Καπαρέλη
Κοινωνιολόγος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ (ΣΤΗΝ) ΡΗΤΟΡΑ..