Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Αστέρας Ιτέας : Ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας! - 26/8 Στην Ιτέα με τον Θεσπρωτό για το Κύπελλο Ελλάδος! 2-1 την Κ20 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΣ !


Ξεκινά τις προσεχείς μέρες η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν
Κλείστε θέση στο γήπεδο για να απολαύσουμε όλοι μαζί την ομάδα της καρδίας μας
Γενική τιμή εισητηρίων διαρκείας 60 ευρώ
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ
Κυριακή 26/8 σε ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα

ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟ
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
Κ20 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 1-2
Τον πρώτο του φιλικό αγώνα στα πλαίσια της προετοιμασίας του έδωσε σήμερα το απογευμα ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ στο γηπεδο της Ανθήλης με την καλοδουλεμένη και ανταγωνιστική ομαδα υποδομών κ20 του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.
Η αναμετρηση βρήκε νικητή τον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ με τελικο αποτέλεσμα 1-2 ,κατι που περνάει σε δευτερη μοιρα, μιας και αυτό που είχε σημασία την συγκεκριμένη χρονική περίοδο,ήταν το προπονητικό τιμ να βγαλει τα πρώτα του χρήσιμα συμπεράσματα.
Αν και ο ΑΣΤΕΡΑΣ διανύει μολις στην πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας του έδειξε πως βρίσκεται σε πολυ καλο βαθμό ετοιμότητας , έχοντας σίγουρα περιθώρεια βελτίωσης μεχρι τον πρώτο του επίσημο αγώνα.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 15ο λεπτό, όταν ο Φαμπίνιο έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, έβγαλε τη διαγώνια πάσα στο Νικολόπουλο, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Η ομαδα μας εχασε δύο ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες με τον Νικολόπουλο και τον Κακκάβα, στο 20ο και 25ο λεπτό.
Με τη συμπλήρωση του ημιώρου, ο ΑΣΤΕΡΑΣ πέτυχε κι το 2ο τέρμα του, όπου μετά από διαγώνιο σουτ του Μαλισόβα, η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σόμογλου και στην επαναφορά ο Νικολόπουλος έκανε το 0-2.
Άλλη μια χαμένη ευκαιρία γι τον Αστέρα στο 45′ με διαγώνιο σουτ του Κακάβα να περνάει μόλις άουτ.
Στην επανάληψη ο Αστέρας πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, όπως και η Λαμία, και 5 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλτάνη, ο νεαρός Καρανασος έκανε ασθενή απόκρουση, ο Βλαχομήτρος τσίμπησε τη μπάλα που πήρε ύψος και με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 1-2.
Αστέρας Ιτέας (Κ. Λίβας)
Πάπος, Κουτσούμπας, Ρέλλας, Ηλιάδης, Μελίσσης
Αντωνόπουλος, Νικολόπουλος, Μαλισσόβας, Κακκάβας, Φαμπίνιο, Γεωργουσόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Χάμος, Γκέρτι, Γκούρα, Αλεξίου, Σίδερης, Κοντογιώργος, Παπαεμμανουηλίδης, Τοπούζι, Λαζίδης, Καρανάσος.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ ευχαριστεί θερμά τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ και τον προπονητή κ. Παπανικολάου για την διεξαγωγή του αγώνα και για την φιλοξενεία.
(Photos by speaker.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: