Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΓΑΛΑΞΙΔΙ : ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST












Χαιρετισμός Κώστα Μπακογιάννη/ Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
Πανελλήνιο Κύπελο 11χρονων Optimist

Αγαπητοί αθλητές,
Αγαπητοί διοργανωτές,
Φίλες και φίλοι,

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει έναν σπουδαίο θεσμό πανελλήνιας εμβέλειας που διοργανώνεται φέτος στον τόπο μας, από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, σε συνεργασία με τον Ναυταθλητικό Όμιλο Γαλαξειδίου.
Το Γαλαξείδι, με τη μεγάλη ναυτική του παράδοση, ήταν, είναι και θα παραμείνει το πιο φιλόξενο σημείο για τη διεξαγωγή τέτοιων μεγάλων αθλητικών γεγονότων, ενώ η ιστορικότητα του Ναυταθλητικού Ομίλου εγγυάται την επιτυχία της διοργάνωσης.
Είμαι βέβαιος ότι  οι μικροί μας ιστιοπλόοι θα χαρούν τη θάλασσα, θα απολαύσουν τον αγώνα και θα αποκομίσουν πολλές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες στα νερά της Στερεάς Ελλάδας.
Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, που ξέρω ότι προσπάθησαν πολύ για να την αρτιότητα αυτού του Πανελλήνιου Κυπέλλου και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται και δε διστάζουν, παρά τη μικρή τους ηλικία, να τα βάλουν με τη θάλασσα!



Καλωσορίζουμε στο Δήμο Δελφών και ειδικότερα στην πόλη του Γαλαξιδίου το Πανελλήνιο Κύπελλο 11χρονων Optimist.
Από τις 17 έως τις 20 Ιουνίου 2018 το Πανελλήνιο Κύπελλο συγκεντρώνει στο Γαλαξίδι την οικογένεια της Ελληνικής Ιστιοπλοΐας και ανασύρει για τη Ναυτική Πολιτεία του Κορινθιακού μια μικρή ανάμνηση και αναφορά στον ιστορικό της ρόλο.
Οι διοργανώσεις αυτές, περισσότερο από χρήματα, απαιτούν ανθρώπους με ψυχή και μεράκι.   
Στο Γαλαξίδι μας υπάρχει αυτή η κοινότητα των φίλων της θάλασσας και των αθλημάτων της, που τροφοδοτείται από τη συλλογική μνήμη, αλλά και από ένα σύγχρονο όραμα για το ρόλο της πόλης.
Με χαρά στηρίζουμε ως συνδιοργανωτές και κύριοι χρηματοδότες τη σημαντική προσπάθεια του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαλαξιδίου.
Ευχόμαστε σε όλους μας τους προσκεκλημένους και ιδίως στους νεαρούς αθλητές επιτυχία στους στόχους τους και υγεία, καθώς και να φύγουν από το Γαλαξίδι και ευρύτερα από το Δήμο Δελφών με μια γλυκιά θύμηση φίλων που τους υποδέχτηκαν και τους φιλοξένησαν με ειλικρινή χαρά και ελληνική ευγένεια.
----------------------------------------------------------------
Θανάσης Παναγιωτόπουλος


Δήμαρχος Δελφών


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΆΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ, ΟΛΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΟΜΙΛΟ, Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΣΗΜΕΡΑ; ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΑΞΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΤΟ OPTIMIST ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ, Ο ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ. ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.