Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ένας Φωτεινός ενημερωτικός πίνακας …για να λέει την ώρα!





Όταν κάποιος αγόρασε και τοποθέτησε στο κεντρικότερο σημείο της Ιτέας αυτόν τον ηλεκτρονικό ενημερωτικό πίνακα αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ, σίγουρα δεν περίμενε πως η χρήση του θα περιοριζόταν για να λέει την ώρα….
Ας ελπίσουμε να εκμεταλλευτούν στο σύνολο των δυνατοτήτων τους επιτέλους  τον πίνακα και αντί για να λέει κάθε ημέρα « Καλώς ήρθατε στην πόλη μας» να δίνει και καμία πληροφορία στους Τουρίστες για τις παραλίες, για τα Ξενοδοχεία ή τα εστιατόρια και τα μαγαζιά της περιοχής μας…. ακόμα για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκει στην Ιτέα ολα σας φταίνε....τωρα τα βαλατε και με την ταμπέλα...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ....πολλα χρονια πισω απο τον ήλιο....και σιγα το μερος για τουρισμο...παραλιες μηδεν και δελφικο τοπιο που εχει καταστρέψει την ανάπτυξη της περιοχής

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΣΑΛΩΝΑ.ΙΣΩΣ Ο 1:΅52 ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ήλθε η ώρα να μεταφερθεί στον χώρο του λιμενικού ταμείου. Να δίνει χρηστικές πληροφορίες στους επισκέπτες των γιώτ . π.χ τιμές ελλιμενισμού , ώρες λειτουργίας λ.τ . Τηλέφωνα δημόσιων υπηρεσιών (λιμεναρχείου-τελωνείου-αστυνομίας-Κ.Υ κλπ) , τηλέφωνα κτελ , ΤΑΧΙ κλπ. Άλλες πληροφορίες π.χ ώρες λειτουργίες μουσείων Δελφών-'Αμφισσας-Γαλαξιδίου , καθώς επίσης και προτάσεις για ολιγόωρες εξορμήσεις σε σημεία ενδιαφέροντος...
Έχουμε καμία ένσταση επ αυτού ?

Ανώνυμος είπε...

Να μας ενημερώνει και για τις μέρες διακοπής του νερού

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι τα ανδραγαθήματα της κας Λιάνας. Ούτε τον πίνακα δεν μπόρεσε να λειτουργήσει. Μόνο καμάρι και νάζι ήταν.

Ανώνυμος είπε...

Το λιμενικό ταμείο μιας και μας το παίζει ανεξάρτητο από το δήμο και μας λέει ότι όλα δουλεύουν ρολοι,ας πάει να αγοράσει ένα κ να το κάνει ότι θέλει....Που μιλάτε για τουρισμό όταν δεν μπορείτε να κατεβάσετε έναν άνθρωπο από τα κρουαζιερόπλοια!!!