Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ιτέα _ Φωκίδας : Όταν έχεις τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις στον κόσμο….

 

Και απλά δεν το ξέρεις….
 
 















Πεζοδρόμηση Αγ. Αναγρύρων.
Μακράν το εξυπνότερο και ομορφότερο έργο που έγινε στην Ιτέα τα τελευταία 20 χρόνια! Με μία πρωτοποριακή τεχνική, ξεφύγαμε από τους κυβόλιθους και τις πλάκες Καρύστου ή  πεζοδρομίου, εξασφάλισε ένα πανέμορφο αποτέλεσμα και παράλληλα ιδανικό για ελαφρύ τρέξιμο…  λιτό και απέριττο.
Αν έβαζαν και χαμηλό φωτισμό ή προβολάκια στα δέντρα θα είχε περισσότερο κόσμο και από την παραλιακή του βράδυ….  750μ και στην μέση το εκκλησάκι των Αγ. Αναργύρων…









 

Εδώ είναι  η ώρα της κρίσης… αν ανέβεις δεξιόστροφα θα δεις στην στροφή αυτή να εμφανίζετε η Ιτέα και η θάλασσα μπροστά σου.



 Αν ανέβεις αριστερόστροφα θα δεις τον πανέμορφο ελαιώνα  μέχρι τους Δελφούς και τον Παρνασσό.
 

 Μύρκας

4 σχόλια:

τεχνοκραχτης είπε...

Ωραίες οι φωτογραφίες κυρ Μύρκα μου , αλλά δυστυχώς όλα αυτά που δείχνεις είναι για τους καλοκαιρινούς μήνες . Ο αθλητισμός είναι όλο το χρόνο όχι από Μάιο μέχρι τέλος Σεπτέμβρη . Η Ιτέα έχει όλα τα φόντα για να φτιάξει σοβαρές υποδομές και να παράγει σημαντικούς αθλητές . Φαντάσου υπάρχει ο Ζεμαδάνης , το βόλει , το μπάσκετ , το πόλο και όλα αυτοί έχουν επιτυχίες επειδή έχουν μεράκι τα παιδιά οι προπονητές και γονείς. Ας βοηθούσε και ο δήμος θα είχαμε και άλλους . Αλλά που ......?!


υ.γ. ξέχασες το γήπεδο ποδοσφαίρου στου Καραγκούνη , μιλάμε για κόσμημα (οχι του μπάσκετ , του ποδοσφαίρου)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΤΑΝ ΣΤ ΔΙΠΛΑΝΗ ΔΩΡΙΑΔ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 1500 ΜΕΧΡΙ 3000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΠΩΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΙ ΔΕΛΦΩΝ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ Κ ΑΠΑΞΙΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ?

Ανώνυμος είπε...

"Η μεγαλύτερη πόλη της Φωκίδας", "το καλύτερο λιμάνι της Μεσογείου", 'η ομορφότερη πόλη του Κορινθιακού" και τώρα "οι καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις στον κόσμο".Βρε σεις να διεκδικήσετε τους μεθεπόμενους Ολυμπιακούς αγώνες!