Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Νίκος Παπουτσής Ο σωφρονιστικός υπάλληλος από την Άμφισσα που εντυπωσίασε τους κριτές στο The Voice !

 


Οι blind auditions του “The Voice” συνεχίζονται και οι τέσσερις κριτές - Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης και Ελεωνόρα Ζουγανέλη –ψάχνουν την επόμενη φωνή της Ελλάδας.

Στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής, στη σκηνή ανέβηκε ο 36χρονος Νίκος Παπουτσής που ζει στην Άμφισσα.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σωφρονιστικός υπάλληλος, καθαρά για βιοποριστικούς λόγους. Στο παρελθόν μάλιστα, είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Το όνειρό του όπως δήλωσε είναι να γίνει επαγγελματίας τραγουδιστής και γι αυτό πήρε την απόφαση να επισκεφτεί το μουσικό reality του ΣΚΑΙ.

Χαρακτηριστικό είναι, πως ο Νίκος έχει βγάλει και το δικό του τραγούδι με τίτλο «Εξαφανίστηκες».

Ο Νίκος Παπουτσής στο “The Voice” ερμήνευσε το κομμάτι “Η μάνα του Αλέξανδρου” και εντυπωσίασε τους κριτές. Μάλιστα και οι τέσσερις γύρισαν την καρέκλα τους.

 

Ακόμη μια blind audition του The Voice ξεκίνησε πριν λίγη ώρα στον ΣΚΑΪ και ο δεύτερος διαγωνιζόμενος που είδαμε είναι ο 36χρονος Νίκος Παπουτσής που ζει στην Άμφισσα με τη σύζυγό του.

Αν και όπως αποκάλυψε, η μεγάλη του αγάπη είναι το τραγούδι τα τελευταία τρία χρόνια αποφάσισε να το βάλει σε δεύτερη μοίρα και προκειμένου να έχει ένα πιο σταθερό εισόδημα έγινε σωφρονιστικός υπάλληλος. Τώρα όμως πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του για αυτό και δήλωσε συμμετοχή στο The Voice.

 Ο Νίκος Παπουτσής μάλιστα έχει κυκλοφορήσει και τα δικά του τραγούδια ενώ στο κανάλι του στο Youtube έχει ανεβάσει και ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο Γιάννη Πουλόπουλο.

 https://www.youtube.com/channel/UCwZasbMmvFmD8KEG6sbE-gw

 

Ο ίδιος επέλεξε να πάει με την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

 Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς που πάτησε το κουμπί, πριν καν τον διεκδικήσει του είπε με χιούμορ: «πρέπει να έχεις καταπιεί κουρδιστήρι».

 

Η Έλενα Παπαρίζου από την άλλη του είπε πως είχε το προαίσθημα πως δεν ήθελε να πάει στην ομάδα της, όμως τον παρότρυνε να την… εντυπωσιάσει και να δεχτεί να την ακολουθήσει. «Θέλεις να με εκπλήξεις και να έρθεις στην ομάδα μου;» του είπε ξανά η Έλενα επιμένοντας.

Τον διεκδίκησαν με τον ίδιο δυναμισμό τόσο η Ελεονώρα Μελέτη και ο Πάνος Μουζουράκης. «Είμαι ο μόνος που είμαι μισός τουλάχιστον Μακεδόνας» είπε ο Πάνος θέλοντας να τον… καλοπιάσει μιας κι ο Νικόλας ζει μόνιμα στην Άμφισσα.

Εκείνο που δεν είπε ενώπιον των κριτών ο Νικόλας είναι πως πριν από τρία χρόνια είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο τραγούδι και μέσα από το Rising Star. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 https://www.gossip-tv.gr/

 https://www.fthis.gr

 https://www.tlife.gr


 
Φιλαράκια μου σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τα μηνύματά σας! Σας υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και στην επόμενη εμφάνιση. Να ευχαριστήσω τους
Nikos Lutras
Giannis Cool
Vasilis G Golfinopoulos
για τη στήριξη στο family room καθώς και το κατάστημα ρούχων
Γιώργος Κατάστημα Δρίβα
.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η επιτυχία ειναι σίγουρη και δεδομένη.

evangello είπε...

ΑΡΙΣΤΑ μάγκα μου!!!!!