Χιονοδρομικό Παρνασσού: Προκήρυξη διαγωνισμών για εκμίσθωση χώρων εστίασης -Η διαδικασία υποβολής, η διάρκεια

Διαγωνισμούς για την εκμίσθωση χώρων λειτουργίας επιχειρήσεων εστίασης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού προκήρυξε η ΕΤΑΔ Ε.Ε.


Σε «ξένα χέρια» περνά η ασφαλιστική αγορά

Πιθανή πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής στο CVC θα καταστήσει το μερίδιο αγοράς των ελληνικών εταιρειών μειοψηφικό στους γενικούς κλάδους και μονοψήφιο στις καλύψεις ζωής. Το χρονικό των εξαγορών και των πτωχεύσεων.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Forbes: Στην Ανατολική Μεσόγειο υπάρχουν 122 τρισεκ. κυβ. φυσικού αερίου και 1,7 δισεκ. βαρέλια πετρελαίου - Ο ρόλος της Τουρκίας.

 Για γενεές επί γενεών η Μεσόγειος Θάλασσα υπήρξε θέατρο αναταραχών, ωστόσο τα ενεργειακά κοιτάσματα αλλάζουν άρδην το τοπίο


Yπό ίδρυση Σωματείο Ταμείου Ελληνικού Στόλου – ΑΒΕΡΩΦ ΙΙ.

 Συλλογική πρωτοβουλία συγκέντρωσης κεφαλαίων γιά αγορές αναγκών του Ελληνικού Πολεμικού Στόλου.


Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

" Ο Ερντογάν πρόβλημα όλης της Ευρώπης "

Οι πολιτικές εξελίξεις της εβδομάδας που πέρασε


Η επιθετική ρητορική και οι ύβρεις του δεν στρέφονται πια μόνο κατά του Εμανουέλ Μακρόν και της Γαλλίας ή της Ελλάδας αλλά και κατά της Ευρώπης συνολικά, εναντίον της οποίας επιχειρεί να πυροδοτήσει τον φανατισμό του μουσουλμανικού πληθυσμού που ζει σε αυτήν.
Η επιθετική ρητορική και οι ύβρεις του δεν στρέφονται πια μόνο κατά του Εμανουέλ Μακρόν και της Γαλλίας ή της Ελλάδας αλλά και κατά της Ευρώπης συνολικά, εναντίον της οποίας επιχειρεί να πυροδοτήσει τον φανατισμό του μουσουλμανικού πληθυσμού που ζει σε αυτήν. 

Γαλλία - Eπίθεση με μαχαίρι στη Νίκαια .Σκοτώθηκαν τρείς ανθρώποι,πάλι προς Δόξα του Αλλάχ

 Η επίθεση πραγματοποιήθηκε μέσα και γύρω από τη Βασιλική της Notre-Dame de l'Assomption στη ΝίκαιαΟ δράστης, ο οποίος φώναζε επανειλημμένα "Allahu akbar", πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε.



Ισπανική μετάλλαξη του κορωνοϊού σαρώνει την Ευρώπη.

 Η Γηραιά Ηπειρος επιστρέφει στα lockdown, χωρίς καμιά εγγύηση ότι θα δουλέψουν ξανά. Η Γαλλία και η Γερμανία ανακοίνωσαν χθες σκληρά μέτρα για έλεγχο της πανδημίας. Μεγάλο ποσοστό των νέων μολύνσεων αποδίδεται από επιστήμονες σε μετάλλαξη που ξεκίνησε στην Ισπανία.


Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

«Αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Καποδίστριας, η Ελλάδα θα ήταν διαφορετική» (Ισμήνης Καπάνταη)

"Η Ελλάδα αποτελεί την πεμπτουσία του ιδανικού τοπίου. Ευτύχησα να γεννηθώ σε μια χώρα που κατακλύζεται από ένα εκπληκτικό φως"

Η συγγραφέας του ιστορικού μυθιστορήματος «Το βρωμερόν ύδωρ της λήθης» θεωρεί ότι ο «νεοέλληνας» παραμένει ακόμα ένας άλυτος γρίφος. 

Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΚΑ!

 

Μαχόμενοι οπλίτες. Λεπτομέρεια από Αττική μελανόμορφη υδρία. π. 560-550 π.Χ. ΛούβροΠαρίσι