Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Η κα Μαίρη Καπαρέλη για το αποχετευτικό της Κίρρας... "Επιδιώκουμε ισόρροπη ανάπτυξη".



    

Στις 24-12-2019 νομιμοποιήθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας η από 20-11-2019 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της  Δ.Ε.Υ.Α Δήμου Δελφών, περί κήρυξης οριστικού αναδόχου του έργου:
«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Τ.Κ. ΚΙΡΡΑΣ» και στις  13-01-2020  η Δ.Ε.Υ.Α  Δελφών προέβη στη διάθεση πίστωσης, ποσού 113.000,00 ευρώ για την ολοκλήρωση του έργου. Πρόκειται για ένα αναπτυξιακό έργο για την Κοινότητα  Κίρρας , συμβασιοποιημένο από τον Δεκέμβριο του 2013 που "χάθηκε" δραματικά την προηγούμενη 5ετία.

Η εποπτεία του έργου από το Δήμαρχο Δελφών κ.Παν.Ταγκαλή , τον Αντιδήμαρχο Ιτέας κ. Γ. Τσατσαρώνη και τον Πρόεδρο ΔΕΥΑ κ.Σ.Σωτηρόπουλο , αποτελεί "εγγύηση" ολοκλήρωσής του.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Κίρρα γίνεται σοβαρή δουλειά και όλα τα θέματά της βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η Πρόεδρος       
             Μαρία Καπαρέλη                          

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η κυρία Καπαρέλη με τις, κατά καιρούς, ανακοινώσεις της θεωρεί ότι η Χώρα ιδρύθηκε μόλις εκλέχθηκε αυτή Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας!Να μάθει ότι τα έργα, για να ωριμάσουν πλέον, χρειάζεται βάθος χρόνου.Αυτή εγκαινιάζει ή ξεκινάει έργα του Παναγιωτόπουλου.Όταν προγραμματίσει κάποιοι δικό της, τα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 1.11 Είχε μια αντιπαναγιωτοπουλίτιδα εξαρχής.... δικά της είναι κάτι επιλεκτικούλια χατιρικά έργα και γιορταστικούλια στα οποία βλέπει το αδιαχώρητο σε καμαρούλα μια σταλιά.... Κι απ' τους δυο πολιτιστικούς συλλόγους της Κίρρας μόνο έναν ξέρει. Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Ανατρέξτε τα εκλογικά αποτελέσματα που δείχνουν πλήρη αποδοκιμασία στα πρόσωπα που συμπεριλήφθηκαν στο ψηφοδέλτιο Παναγιωτοπούλου στην Κίρρα

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή 18/1/2020-12.09 μιλάμε για τοπικό της Κίρρας όπου μόνο ένα ψηφοδέλτιο υπήρχε, αυτό της Μ. Καπαρέλη που πήρε, αν και μοναδικό στην κοινότητα Κίρρας, κάπου τριγύρω στο 50% των εκλογέων κι απ' αυτούς κάμποσοι σούρθηκαν για να την ψηφίσουν. Όσον αφορά στα έργα μπείτε λίγο στη διαδικασία να μάθετε πώς γίνεται η διαδικασία και πόσο τραβάει! Πάντως ό,τι γίνεται από έργα τώρα, δε μιλάμε για βλάβες ή απλές δεδομένες καταστάσεις, είναι προετοιμασμένα από την περίοδο Παναγιωτόπουλου, όσο κι αν δε σας αρέσει! Αν μένετε στην Κίρρα ανοίξτε λίγο τον ορίζοντά σας!!!!!!!!!