Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ... Ποιοι ευθύνονται για την πτωτική πορεία του ιστορικού συλλόγου.



Προς ενημέρωση του φιλάθλου κόσμου της Ιτέας.
Ο Αστέρας  Ιτέας αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε τόσο η διοικούσα επιτροπή στην αρχή όσο και η μετέπειτα διοίκηση της.


Κύριος και βασικός λόγος η αδυναμία της ομάδας να αντεπεξέλθει στις οικονομικές τις υποχρεώσεις και να ακολουθηθεί ο οικονομικός σχεδιασμός βάση στον οποίο στηρίχτηκε το όλο εγχείρημα.

Κύριοι και βασικοί λόγοι αυτής της αποχώρησης είναι η μη τήρηση των δεσμεύσεων τόσο του προέδρου και αναμορφωτή του σωματείου μας κυρίου Πέτρου Μαντούβαλου, στον οποίο πάντως χρωστάμε περίπου τα πάντα για αυτά τα μεγαλειώδη 2 χρόνια που ζήσαμε αλλά και η μη Τήρηση των συμφωνηθέντων που αντιμετωπίσαμε από διάφορες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη περιοχή με αιχμή του δόρατος την ENERCON που δεν τήρησε στο ελάχιστο αυτά για τα οποία είχε δεσμευτεί.

Επίσης εταιρίες που τη περσινή χρόνια είχαν αγκαλιάσει το πλάνο μας (Mykteo, Imerys) δεν ανταποκρίθηκαν φέτος που η ανάγκη της ομάδας μας ήταν απείρως μεγαλύτερη.
Οφείλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον απλό κόσμο για την ,στα όρια του συγκινητικού στήριξη, οικονομική και ηθική, στους προπονητές αλλά και στους παίχτες που έβαλαν πραγματικά όλη τη χρόνια πλάτη.

Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι τα τμήματα υποδομής βρίσκονται εν πλήρη λειτουργία και θα συνεχίσουν να λειτουργούν απροσπέλαστα με μεσοπρόθεσμο πλάνο την πλήρη διαμόρφωση τους ,κάτι για το οποίο θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις.

Ο Αστέρας είναι πάνω από πρόσωπα. Εκπροσωπεί μια ολόκληρη Πόλη ενώ για μεγάλο διάστημα εκπροσώπησε και ένα ολόκληρο νόμο σε εθνικό επίπεδο.

Η νέα χρόνια πρέπει να βρει άπαντες μια γροθιά για να επιστρέψει η ομάδα άμεσα εκεί που της πρέπει.



12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"τα τμήματα υποδομής ... λειτουργούν απροσπέλαστα με μεσοπρόθεσμο πλάνο ..."

Δεν μπαίνει άνθρωπος δηλαδή στα τμήματα υποδομής. Και να θέλετε δεν μπαίνετε κύριε, είναι απροσπέλαστο το τμήμα. Γράφτε πιο απλά. Φιλικά το λέω.

Όσο για την ουσία του δελτίου τύπου, πως το έλεγε εκείνο το πανό; Πέτρο ΜΑΓΚΑ! Να είναι καλά οι παίκτες και τα παιδιά των υποδομών.

Ανώνυμος είπε...

GIA OLA FTENE H ALLH .OXI ESEIS ......SAN DEN TREPESTE .SAS JEROYME ..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ??? ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΠΟΣΟΥΣ.. ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες.... τα τμήματα υποδομής βγάζουν καλούς αμυντικούς που δεν μπορείς να τους περάσεις με τίποτα... Για να ξερουμε και τι διαβάζουμε..

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το έσωσες...
Τι ακούμε ρε π@@στη μου.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός φταίει; Όποιος φταίει που κάθε φορά που κάποια ομάδα ή αθλητής πάεινα βγει έξω απο τα σύνορα της αποικίας κάτι πάει στραβά. Μπάσκετ, πόλο, κολύμβηση κ.α. Εδώ έχουμε κάποιον που στο πολύ ακραίο άθλημά του πάει σε όλο τον κόσμο και έρχεται πρωτοδεύτερος κάθε τόσο και αντί να τον στηρίξουν ο Δήμος ή η Περιφέρεια για να προβάλει στην μπλούζα του το όνομα του τόπου μας στις άκρες τις γής, τόσα χρόνια και τόσες επιτυχίες μετά κάνουν πως δεν τον ξέρουν. Τώρα κάηκε το δωμάτιό σας τώρα σας έκαψε εσάς; Δεν σας λέει τίποτα όταν καίγεται όλο το σπίτι αλλά δεν έχει φτάσει στο δωμάτιό σας η φωτιά; Ας καεί; Τώρα καίγεται το δικό μας , τρέξτε χωριανοί; Για το ότι είμαστε όλοι μαζί ένα χωριό, Άμφισσα και Ιτιά, ούτε λέξη. Να βαυκαλιζόμαστε όλοι μαζί ονομάζοντας πόλη ο καθένας μόνος του το δικό του ρημαδομισοχώρι. Πρέπει να καταλάβουμε πως ούτε όλοι μαζί δεν είμαστε μιά ολόκληρη υγιής κοινωνία αλλά μιά πολύ μικρή κοινωνία, με οριακές δυνάμεις απέναντι σε όρνια και αρπακτικά. Όταν το καταλάβουμε αυτό και ξαφνικά δούμε όλο τον τόπο σαν ένα, με κοινό καλό ή κακό μέλλον, όταν σταματήσουμε να ψάχνουμε ο ένας στον άλλον τον φταίχτη, θα δούμε ξεκάθαρα ποιός φταίει. Φταίει αυτός που αν ο τόπος πάει μπροστά θα ζημιωθούν σοβαρά τα συμφέροντά του. Γιατί τότε θα έρθουν και απ' έξω άνθρωποι χωρίς να τους έχει γίνει η ασχήμια και η υποτακτικότητα συνήθεια και θα πούν την αλήθεια , και θα ξυπνήσουμε και εμείς, και θα απαιτήσουμε αυτό που μας αξίζει και που αξίζει στον τόπο που ζούμε και θα απαιτούμε σεβασμό στον τόπο και το μέλλον των παιδιών μας, και θα απαιτούμε καθαρό αέρα να αναπνέουμε και όχι δηλητήριο και μετά τα πενήντα χίλιες αρρώστιες πόνου και θανάτου, και θα απαιτούμε να δουλεύουμε με ασφάλεια και με καλούς μισθούς και πολλά άλλα που τώρα δεν τα βλέπουμε γιατί είναι συνέχεια σκυμμένο το κεφάλι, και τότε αυτός ή αυτοί οι κοπρίτες θα πρέπει ή να συμμορφωθούν ή να φύγουν μαζί με τα τσιράκια και παράσιτα που μας ρουφάνε το αίμα ενώ εμείς παλεύουμε να γιατρευτούμε απο την πολύ βαριά κρίση που δεν πέρασε ακόμα. Υπάρχει τέτοιος ή τέτοιοι; Εάν ξέρετε έναν τουλάχιστον τέτοιο γιατί ψάχνετε αλλού; Εάν δεν ξέρετε κανένα, τότε φταίει ίσως ότι μας έχουν κάνει μάγια ή ότι δεν είμαστε άνθρωποι να αξιώνουμε αλλά μαϊμούδες με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας. Οπότε την μισοσάπια μπανάνα και στο δέντρο και πολύ μας είναι. Τα παράπονα περιττά. Λίγο έγκυος και λίγο πεθαμένος δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

H . K. ME TA παχια λογια για τουσ επενδιτες μουγκα .εκι που γλιφατε τορα φτινετε .επενδιτεσ ξαχνατε για να μιν βαζετε μια αααα..οχι το καλο τισ ομαδασ .ξεφτιλισατε μια πολη ολοκλιρι..με τα κατορθοματασας.......ανορθογραφος.ιτιοτις..2020.

Ανώνυμος είπε...

eiste istorika h xiroteri apo tis diikisis poy perasan apo toyti thn omada .to mono poy ua po eine ntropi se oloysas..fotografizostan kai tora den jerete tipota .tora ta kanoyn ola h ali ..kai pali apo tin arxi .NTROPISAS..

Ανώνυμος είπε...

Νομίζατε ρε γίδια ότι σας αγάπησε ξαφνικά ένας περαστικός?
Που τον κάνατε θεό, για μοστρες και φιγούρες καλοί ήσασταν
Τα οποία χρέη προς την τοπική κοινωνία που εκκρεμούν ποιος θα τα πληρώσει και πότε?

Για υποψήφιος κατέβαινε και στράβωσε η δουλειά, γι αυτό σας παράτησε ρίχνοντας στάχτη στα μάτια.
Καλό το 2ετες έργο και σεβαστό Αλλά να λέμε αλήθειες και να είμαστε καθαροί στις οικονομικές μας υποχρεώσεις

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΗ..ΧΡΕΗ..ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΕΗ !!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΣ !!!!
ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ..ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ !!!! ΤΟ ..ΛΑΜ..
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ..ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ, ΟΙ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ-ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΝΕ !!! ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΦΥΣΙΚΑ..ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ..
ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ..
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΚΑΙ ΦΕΣΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ????

Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟΣΙΑΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΠΛΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥ ΄21 ???

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ανώνυμος είπε...

TO PANO POY EGRAFE GIASOY RE PETRO MAGKA MAZI ME TOYS SIMBOYLOYSTOY POY EINE...UA EXEI XRIMASTIRIAKI AJIA...A RE..KOYTORNIUIA SAS DOYLEBE KAI SIS XIROKROTAGATE..TORA MOYGKA..EKI STA PIGADAKIA...