Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Θανάσης Παναγιωτόπουλος... Η Άμφισσα απόκτα ανοικτό Κέντρο Εμπορίου


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η ΑΜΦΙΣΣΑ ΑΠΟΚΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Άλλη μια τεράστια επιτυχία του Δήμου μας ανακοινώθηκε σήμερα από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης .

 Η πρόταση του Δήμου Δελφών και του Επιμελητηρίου Φωκίδας για το πρόγραμμα των ανοιχτών κέντρων Εμπορίου εντάχθηκε και μάλιστα σε εξαιρετική σειρά αξιολόγησης.


            Από 325 Δήμους που είχαν το δικαίωμα συμμετοχής και 80 πόλεις που εντέλει υπέβαλαν πρόταση η Άμφισσα βρίσκεται από σήμερα ανάμεσα στις λίγες πόλεις της χώρας που θα εκτελέσει ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αρχιτεκτονικής αναβάθμισης του Εμπορικού της Κέντρου.
Περισσότεροι από 100 επαγγελματίες συμμετείχαν και θα απολαύσουν τα οφέλη του προγράμματος αυτού που τυγχάνει 100% χρηματοδοτούμενο, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν σημαντικά έργα στο ευρύτερο κέντρο της πόλης.  
Οφείλουμε να επαινέσουμε την ομάδα του Επιμελητηρίου Φωκίδας για την άριστη συνεργασία που είχαμε μαζί τους, όλους τους συνεργάτες μας που εργάστηκαν με όραμα και σύστημα για το εξαιρετικά σύνθετο αυτό πρόγραμμα, καθώς και όλους τους επαγγελματίες της πόλης που αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην κοινή προσπάθεια πιστεύοντας κι αυτοί ότι η πόλη μας και η αγορά μας μπορούν να πάνε μπροστά.

Ο Δήμαρχος Δελφών
Θανάσης Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: