Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Μια ενδιαφέρουσα μελέτη για τη βραχονησίδα “Αγιος Δημήτριος” του κόλπου της Ιτέας

από τον καθ. Αρχαιολογίας Πάνο Βαλαβάνη

Άγιος Δημήτριος - Το νησί με τα κρυμμένα μυστικά , η πλήρης επιστημονική πραγματεία του καθ. Π.Βαλαβάνη



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος μπορεί να προμηθευθεί το "ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ" θα μάθει πάρα πολλά για την ευρύτερη περιοχή (οχι μονο για το Γαλαξίδι) και την ιστορία της.

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο αυτό το έχετε δημοσιεύσει αρκετές φορές. Χαρακτηριστικά :

16/10/2015 http://karteria1.blogspot.com/2015/10/blog-post_298.html
30/05/2016 http://karteria1.blogspot.com/2016/05/blog-post_860.html
17/03/2019 http://karteria1.blogspot.com/2019/03/blog-post_853.html

Προς τι αυτή η επανάληψη και που αποσκοπεί;

Ανώνυμος είπε...

Είναι ενδιαφέρον ο λόγος για τον οποίο ο 6:16 ενοχλήθηκε απο την επανάληψη. Για το ότι π.χ. παρακολουθούν το μπλόγκ σήμερα πολύ περισσότεροι απο ότι τότε δεν μπορεί για αυτόν να αποτελεί αυτόματη απάντηση. Ας μας πεί αυτός για ποιό τόσο σοβαρό λόγο θεωρεί ότι γίνεται αυτό ώστε να αξίζει να κάνει ερώτηση; Εαν κάτι αξίζει στην Καρτερία, είναι ότι μιά εποχή που κυριαρχεί η βρώμα στην πολιτική, την αυτοδιοίκηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχει καταφέρει να έχει τον σεβασμό όσων έχουν ασχοληθεί σοβαρά να αξιολογήσουν το έργο της και το μίσος όσων κολυμπάνε ή ελπίζουν να κολυμπήσουν και αυτοί στην βρώμα που κυριαρχεί. Για εμένα , και μόνο το μίσος και συκοφαντία με κάθε ευκαιρία απο τους βρώμικους και τα τσιράκια τους αποτελεί απο μόνο του στοιχείο καταξίωσης. Συνεχίστε κύριοι της Καρτερίας όπως πάτε. Κάντε τους να ταράζονται που δείχνετε στο κόσμο το χαμηλότατο έως άθλιο επίπεδό τους. Ο κόσμος σας στηρίζει και από τι είδα το εισπράττετε και εσείς και στο facebook. Συνεχίστε όπως πάτε και εύχομαι ακόμα και ακόμα καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον μας περάσανε για λωτοφάγους.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε/η 12:07
Διαβάζοντας το σχόλιο του/της 6:16 δεν βλέπω να εκφράζει κάποια ενόχληση αλλά εύλογη απορία μόνο.
Για το γεγονός ότι οι ακόλουθοι στο facebook της "Καρτερίας" αυξήθηκαν και έφτασαν τους 4.000 αναρτήθηκε άρθρο απο την διοίκηση του συλλόγου "Καρτερία" την οποία και διάβασες λογικά μιας και αναρτήθηκε μία ημέρα πριν δημοσιευτεί το σχόλιο σου.
Για την φράση που γράφεις ότι : "παρακολουθούν το μπλόγκ σήμερα πολύ περισσότεροι απο ότι τότε δεν μπορεί για αυτόν να αποτελεί αυτόματη απάντηση" δεν μπορώ να το γνωρίζω, μιας και αυτά τα στοιχεία, εκτός απο εσένα, τα γνωρίζουν οι διαχειριστές του blog και μόνο και δεν έχουν κάνει κάποια ανακοίνωση!!!
Για την φράση/ερώτημα που γράφεις ότι : "Ας μας πεί αυτός για ποιό τόσο σοβαρό λόγο θεωρεί ότι γίνεται αυτό ώστε να αξίζει να κάνει ερώτηση;" απο την στιγμή που είναι απορία δεν μπορεί να απαντηθεί απο το ίδιο άτομο, δηλαδή τον/την 6:16. Μόνο το άτομο που έκανε την επαναλαμβανόμενη ανάρτηση μπορεί να απαντήσει το λόγο που το έκανε. Αν ο/η 6:16 γνώριζε την απάντηση, φαντάζομαι, δεν θα είχε αυτή την απορία, ούτε θα την εξέφραζε μέσω σχολίου !
Τώρα, όσο αναφορά την "ταμπακιέρα", δηλαδή, την ανάρτηση του συγκεκριμένου άρθρου για πολλοστή φορά, η απάντηση στον ισχυρισμό σου ότι ξαναβγαίνει στην επιφάνεια "για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι κανούργιοι" θα μπορούσε να επιλυθεί εύκολα και άμεσα, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗς ΕΠΑΝΑΉΨΗΣ, με την ανάρτηση του άρθρου στην δεξιά πλευρά του blog απο τους διαχειριστές όπως έγινε και με τα παρακάτω θέματα που ο ενδιαφερόμενος αναγνώστης κάνει κλικ στο εικονίδιο :

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ -ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ"

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ UNESCO ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ MNHMEIOY-ΤΟΠΙΟΥ

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ

Το Δελφικό τοπίο και η καταστροφή του με το νέο χωροταξικό - χάρτες google earth

Η πρώτη διεθνής δημοσίευση για τον ιππόδρομο των Δελφών στη θέση "Γωνιά" Ιτέας

Ο Δελφικός ιππόδρομος (πλήρης τεκμηρίωση)



Το συγκεκριμένο όμως άρθρο δεν αναρτήθηκε στην δεξιά πλευρά όπως τα παραπάνω αναφερόμενα άρθρα, συνεπώς η απορία του/της 6:16 είναι δικαιολογημένη.

Ανώνυμος είπε...

17 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:20 μ.μ.
ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΙΚΟΣ