Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Δελτίου Τύπου των «ΠΟΛΙΤΩΝ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» του δήμου Δελφών







Δελτίου Τύπου των
«ΠΟΛΙΤΩΝ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»


Δελφοί 11/07/2018

Αγαπητοί Δημότες και Δημότισσες του Δήμου Δελφών,

Σε λιγότερο από ένα (1) χρόνο πρόκειται να διεξαχθούν οι Αυτοδιοικητικές εκλογές. Η διαδικασία αυτή θα γίνει μέσα από ένα νέο Νομοθετικό πλαίσιο, αυτό του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ.
Στις 10 Ιουνίου 2018 η Δημοτική μας παράταξη πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία Γενική Συνέλευση στην οποία συμμετείχαν πολίτες από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας.

Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ήταν: η Δημοτική μας παράταξη να διεκδικήσει δυναμικά τη Δημοτική Αρχή του Δήμου, με επί κεφαλής το Δημοτικό μας Σύμβουλο Παναγιώτη Μέγκο,  παραμένοντας πιστή στις καταστατικές της αρχές και την ιδρυτική της διακήρυξη.

Για την επίτευξη του στόχου μας απευθυνόμαστε σε όλες & όλους τους ενεργούς πολίτες που νοιάζονται γι’ αυτό τον πανέμορφο τόπο και θέλουν πραγματικά να ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ.

Τους λέμε:  
Είμαστε ΕΔΩ. ΘΕΛΟΥΜΕ να Συναντηθούμε.

Χωρίς Προκαταλήψεις, χωρίς Προαπαιτούμενα, χωρίς Ενδοιασμούς, χωρίς Φόβο.
Κριτήριο για την συνύπαρξή μας, την συνεργασία και την συν-απόφασή μας να διεκδικήσουμε τον Δήμο Δελφών στις εκλογές, είναι η καθαρή και άδολη στάση του καθένα μας πάνω στα προβλήματα του τόπου.

Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε κάθε άποψη και ιδέα που αφορά την προκοπή του τόπου μας. Είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε – εφαρμόσουμε, όποιο σχέδιο μπορεί να οδηγήσει την ζωή των δημοτών σε καλύτερες συνθήκες,  ισότιμες και δημοκρατικές.         
Είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας, με προοπτική και μέσα από άλλη ματιά. Θέλουμε και μπορούμε να  ομορφύνει η ζωή  μας  δίνοντας λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. Να «σκάσει» το χαμόγελο στα χείλη μας.

Πάμε ΜΑΖΙ. Για  Μια Αυτοδιοίκηση Ανθρώπινη & Ζωντανή.
Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ. Για την Δημιουργία Ενός Ενωτικού Δημοτικού Δημοκρατικού Μετώπου.
        ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 
    ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
     «Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: