Η πιο ηχηρή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας μας πραγματοποιήθηκε σήμερα.


Μετά απο προσωπική επιθυμία του Προέδρου του Αστέρα Ιτέας, κ. Πέτρος Μαντούβαλος ανακοινώνουμε την απόκτηση του ποιοτηκότατου, πολύπειρου και εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή Fabinho Machado.
Ο “Φάμπι” όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι φίλοι του, με το πλούσιο βιογραφικό που τον ακολουθεί (έχει αγωνισθεί σε Φιγκεϊρένσε, Αβάϊ, Ιωνικό Α’ εθν.και Β’ εθν., Εθνικό Αστέρα Β’ , Καλλιθέα Β’ , Διαγόρα Ρόδου Β’ , Φλουμινένσε Α’ Βραζιλιας, Πιερικό Β’,Αιγινιακό Γ’, ΟΦΗ Γ’, Ερμή Ζωνιανών Γ’, Πανθηραϊκό Γ’,Προοδευτική Γ’) το Ήθος και την Αγωνιστηκότητα που τον χαρακτηρίζει θα αποτελέσει ένα βασικό γρανάζι στην μηχανή της ομάδας μας, με τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Μαντούβαλο να δείχνει έμπρακτα και ξανά , πως θέλει τον Αστέρα Ιτέας Κυρίαρχο του παιχνιδιού και την νεα αγωνιστική χρονιά.
Ο Fabinho δήλωσε : ” Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας και θα αγωνισθώ για την ομάδα.Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομαδας κ. Μαντούβαλο για την εμπιστοσυνη του και θα δωσω το 100% έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να φθάσει οσο πιο ψηλά μπορεί για να ευχαριστήσουμε ετσι τον κόσμο της ομαδας που τον θελουμε πάντα δίπλα μας.”
Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας καλωσορίζουν τον Fabinho στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχονται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

http://www.fokidanews.gr/