Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν στο Γαλαξίδι!





Μερικές εβδομάδες σχεδόν μετά το γάμο που τράβηξε τα φώτα ολόκληρης της υφηλίου, ο πρίγκιπας Χάρι και η πριγκίπισσά του, Μέγκαν Μαρκλ φέρονται μέσα στον μήνα του μέλιτος να πέρασαν και από το Γαλαξίδι!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, το ζευγάρι το οποίο «ταξιδεύει με μαγευτικό τρικάταρτο σκάφος» (gallery), εθεάθη πριν μερικές ημέρες ανοικτά του Κρισσαίου κόλπου.
Αυτό που έκανε ευχάριστη εντύπωση στους Γαλαξιδιώτες ήταν η δυνατή μουσική που ακουγόταν από το σκάφος...


Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, το οποίο προβλήθηκε  στο Happy Day, το ζευγάρι θα επισκεφθεί τη χώρα μας για κρουαζιέρα, που αποτελεί γαμήλιο δώρο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας  που συνδέεται τόσο με τη βρετανική, όσο και με την πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας.
Ο Χάρι και ο Μέγκαν θα συνοδεύονται από ένα φιλικό τους ζευγάρι, καθώς και από 30-40 επίλεκτους φρουρούς που θα φροντίσουν για την ασφάλειά τους.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω video.
https://www.fthis.gr

Να σημειωθεί, πάντως, ότι και πριν το βασιλικό γάμο, είχαν φουντώσει οι φήμες ότι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θα βρεθούν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο. Το δημοσίευμα ήταν της Daily Mail ανέφερε ακόμη ότι το ζευγάρι θα βρισκόταν για λίγο και στην Κέρκυρα, όπου γεννήθηκε ο παππούς του Χάρι, πρίγκιπας Φίλιππος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ Η ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ LADY DEE..ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ????

Ανώνυμος είπε...

Όχι.Η θαλαμηγός ΟΚΤΟ της οικογένειας Αγγελοπούλου είχε σχέση που βρισκόταν και αυτο στο Γαλαξείδι.Ένα σκάφος αξίας 60 εκατ.ευρώ........