Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Σχόλιο για το προχθεσινό συλλαλητήριο


Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το εξής σχόλιο για το προχθεσινό συλλαλητήριο:
«Τόσο οι ομιλίες όσο και τα συνθήματα που κυριάρχησαν στο συλλαλητήριο, δεν αμφισβητούν τα επικίνδυνα ΝΑΤΟικά σχέδια που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αναγορεύοντας τους εμπρηστές των Βαλκανίων σε δήθεν εγγυητές της ειρήνης και της συνεργασίας.
Συγκαλύπτουν τα πραγματικά προβλήματα, ρίχνοντας νερό στο μύλο του εθνικισμού και του αλυτρωτισμού, ενώ την ίδια στιγμή δίνουν πάσα στην κυβέρνηση να εμφανίζει την πολιτική της με το μανδύα της δήθεν προοδευτικότητας.
Κατά συνέπεια, δεν προβάλουν καμιά πραγματική λύση υπέρ του ελληνικού λαού, υπέρ όλων των λαών των Βαλκανίων.
Τεράστιες ευθύνες έχουν η ΝΔ και όσες πολιτικές δυνάμεις, με τη στάση τους, καλύπτουν την καταδικασμένη -στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού- ναζιστική, εγκληματική οργάνωση της "Χρυσής Αυγής". Τεράστια είναι η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που και ο κυβερνητικός του συνέταιρος συμμετέχει στα συλλαλητήρια, ενώ ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ συνυπήρχε με τέτοιες δυνάμεις και με παρόμοια συνθήματα στις "πλατείες των αγανακτισμένων"». 


-- 
Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας
Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας
Παπαναστασίου 10Α Χαλκίδα, 34100
email. kke.sterea@gmail.com τηλ. 2221082680
Η ιστοσελίδα της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς
url. http://www.laikisyspeirosi-stereas.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς το αναχρονιστικό ΚΚΕ και η διαχρονικά τραγική ηγεσία του, δεν υπήρξαν ποτέ πατριωτικό κόμμα, αλλά εξυπηρετούσαν διεθνιστικά ξένα συμφέροντα τα οποία σε πολλές περιπτώσεις ερχόντουσαν σε ευθεία αντιπαράθεση με τα εθνικά δίκαια, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Μακεδονία και τα σλάβο-μακεδονικά τάγματα του ΕΛΑΣ Το ΚΚΕ και οι διαχρονικές ηγεσίες τους, είναι γνωστό πως δεν αναγνωρίζουν την έννοια της πατρίδας, του έθνους της φυλής. Από την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού δεν αποκόμισαν κανένα χρήσιμο συμπέρασμα και αυτό τους καθιστά απλά αναχρονιστικούς και γραφικούς, σαν μια γεροντοκόρη που ο ένας της βρώμαγε ο άλλος της μύριζε και έμεινε στο ράφι. Το ράφι του ΚΚΕ είναι το το 4%-6% που το έχει καταδικάσει ο ελληνικός λαός,αφού δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τα παθήματα του 1944-1948

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστός... Ας μην ξεχνάμε την ιστορία μας και το τί έγραφε ο Ριζοσπαστης για την "ανεξάρτητη Μακεδονία", για την καταστροφή της Σμύρνης κ.α. Απορώ πως αυτό το "κόμμα" δεν έχει κηρυχθεί εκτός νόμου ακόμα!