Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Από την Κοπή της Πίτας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Φωκίδας (3 Φεβρουαρίου 2018, Άμφισσα)





Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, στη Δημοτική Αίθουσα Συνεδριάσεων της Άμφισσας, έκοψε την Πίτα της η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Φωκίδας, σε συνεργασία με τον ΚοιΣΠΕ Φωκίδας και την Εταιρία Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα και με την παρουσία -πέρα από τα μέλη και τους εργαζομένους- πολλών φίλων της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η αντιπρόεδρος της ΕΚΨΨΥ, Αθηνά Φραγκούλη και αντιπροσωπείες από τις δομές Αθήνας, Λαμίας και Αλεξανδρούπολης.

Στο πλαίσιο της Κοπής και σε μια άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα, η Εταιρία Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα βράβευσε την Γιαννίτσα και τον Ηλία Κοκολόγο, παλιούς συνεργατές της ΕΚΨΨΥ, για την πολύτιμη προσφορά τους.

Την εκδήλωση τίμησαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δελφών Έλλη Κοτσάνου, ο αντιδήμαρχος Άμφισσας και Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Δελφών, Άρης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άμφισσας, Νίκος Βενετσάνης και ο πολιτευτής Φωκίδας Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: