Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΚΙΡΡΑ… “Αξιοποιήστε τις παραλίες μας” – Παρέμβαση αναγνώστη.

Φωτογραφία της Γεωργία Μαντά.


Είμαι πολίτης και δημότης Κίρρας - Ξεροπήγαδο.

Κι εμείς πληρώνουμε φόρους  και δημοτικά τέλη όμως δεν γίνεται τίποτα,  οι εκπρόσωποι της κοινότητας τίποτα δεν κάνουν γι αυτό , καθώς τα λεφτά είναι αλλού.    

Υπάρχει κι εδώ μια παραλία που κάνεις δεν προτιμάει γιατί δεν συμφέρει την Ιτέα. Μόλις 100 μ. Ποιο πέρα είναι το ποτάμι και η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη. Μιλάω πάντα για την παραλία κάτω από το παλιό κάμπινγκ δηλαδή η παραλία που είναι κάτω από την παλιά Ταβέρνα Παράδεισος που δεν λειτουργεί πια. Όλοι λένε ότι είναι βρώμικα τα νερά παρόλο που φαίνεται σαν φάρσα γιατί μόλις 200μ. Πιο πέρα έχει ανοίξει κλαμπ που λειτουργεί τα καλοκαίρια με μεγάλη επιτυχία. Σαν βεβαιώνω με μεγάλη σιγουριά ότι είναι πιο καθαρά από το Τροκαντερό που τα πλοία του εργοστασίου S&B με τις μεταφορές μετάλλων που κάνουν μολύνουν την θάλασσα καθημερινά. 

Τα νερά στο Ξεροπήγαδο και συγκεκριμένα στο σημείο που προανέφερα είναι πολύ καλά καθώς αλλάζουν κάθε βράδυ με έναν περίεργο τρόπο που μόνο η φύση μπορεί να εξηγήσει, είναι αρκετά ρηχά και κατάλληλα για μικρά παιδιά.  Καλό θα ήταν λοιπόν να δώσουμε αξία σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας,  χωρίς να κάνουμε διακρίσεις. 

Ευχαριστώ που ακούστηκε η γνώμη μου.


Ανώνυμος πολίτης.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιτέα και Κίρρα , έχουν ενιαία παραλία. Οι περισσότεροι από την Δυτική πλευρά της ΕΝΙΑΙΑΣ πόλης κάνουν μπάνιο στα βραχάκια.
Όλοι οι ορθολογικά σκεπτόμενοι πολίτες της ΕΝΙΑΙΑΣ πόλης θέλουμε μια μεγάλη παραλία από το ΜΑΙΑΜΙ μέχρι τους "γυμνιστές" στα βραχάκια.
Αυτοί που δεν θέλουν είναι αυτοί που δεν θέλουν να αναπρυχθεί η ΕΝΙΑΙΑ πόλη σε τουριστικό παραθεριστικό κέντρο.
Είναι σωστό αυτό που εκφράζεις και είμαστε μαζί σου όλοι όσοι αγαπάμε την ΕΝΙΑΙΑ περιοχή μας .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
Και όχι να αναλώνεται ο Δήμος σε έργα βιτρίνας .

Ανώνυμος είπε...

Για όσους δεν το ξέρουν, η Κίρρα ΑΚΟΜΑ δεν έχει αποχετευτικό!!! Καμία παραλία (ούτε της Ιτέας) δεν έχει καθαρά νερά. Έως ότου γίνουν αυτές οι βασικές υποδομές .........καλά μπάνια στα βοθρολύμματα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ ΕΙΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια εργα εστω και βιτρινας εχει κανει αυτην την τετραετια ο Δημος Δελφων στην.Ιτεα η στην Κιρρα; Μας δουλεύεις; Αυτοι το μονο που ξερουν ειναι να αμολανε φανφαρες περι της αξιοποιησης του Αγιονερου η να κανουν επιτιμους Δημοτες απο τον προεδρο της Δημοκρατιας μεχρι επιχειρηματιες της περιοχης.

Ανώνυμος είπε...

Ποια εργα εστω και βιτρινας εχει κανει αυτην την τετραετια ο Δημος Δελφων στην.Ιτεα η στην Κιρρα; Μας δουλεύεις; Αυτοι το μονο που ξερουν ειναι να αμολανε φανφαρες περι της αξιοποιησης του Αγιονερου η να κανουν επιτιμους Δημοτες απο τον προεδρο της Δημοκρατιας μεχρι επιχειρηματιες της περιοχης.

Ανώνυμος είπε...

Είναι εύκολο κάποιος να κρινεί αρνητικά την άποψη καποιου. Επείδη έχω μάθει να είμαι άνθρωπος αληθινος σας λέω ότι εγώ δεν είμαι από την ιτεα ούτε από την κιρρα είμαι από την Αθήνα και έχω παντρευτεί στην κιρρα παρόλα αυτά έχω μάθει να κρινω το σωστό και το λάθος αγαπαω τον Δήμο μας και θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια εχείναι μεγάλη ανάπτυξη δεν είμαι ρατσιστής και αγαπαω τους ανθρώπους αλλά έλεος δεν μπορεί να βλέπεις τον άγιο Ιωάννη και αμέσως μετά ένα τσούρμο από γύφτους να απλώνουν ρούχα, έκανα μια τοποθέτηση και δεν προσέβαλα κανέναν.Τα μισά παιδιά τις Κιρρας κάθε απόγευμα παίζουν σε αυτές τις παραλίες που ανέφερα γιατί να μην δώσουμε και σε αυτά τα παιδιά έναν πεζόδρομο παγκάκια κούνιες και άλλα εφόδια έτσι ώστε να μην αναγκάζονται να εγκαταλείπουν την περιοχή τους.Αυτοί δεν είναι δημότες δεν έχουν δικαιώματα μόνο τα παιδιά της ιτεας έχουν δικαιώματα.