Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: 🌟ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ - ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ🌟



Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ


ΔΩΡΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 0-4
Ο Αστέρας Ιτέας με την σημερινή του νίκη γράφει ιστορία αφού με τους σημερινούς τρείς βαθμούς κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή Φωκίδας τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της διοργάνωσης κάνοντας υπερήφανους τους φιλάθλους του και γενικότερα τους πολίτες της Ιτέας καθώς και του νομού Φωκίδας αφού παράλληλα προβιβάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία.
Ολοι πλέον στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας περιμένουν πως και πως τις αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί ο φετινός μαραθώνιος του πρωταθλήματος Φωκίδας (21/5 Αστέρας Ιτέας-Ακαδημία 94 και 28/5 Κρισσαίος- Αστέρας Ιτέας όπου θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος στην ομαδα μας).

Στο αγωνιστικό κοματι της ημέρας ο Αστέρας για εναν ακόμη αγώνα είχε την καθολική υπεροχή κάτι ομως που δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ στο πρώτο ημίχρονο.Στο δευτερο ημίχρονο ομως χρειάστηκε ενα εξάλεπτο για να πετύχει τρία γκολ με τον Χαβαράϊ στο 47' (0-1)τον Τοπούζι Αντι στο 50'(0-2)και τον Κοντογιώργο στο 53' (0-3)και να "καθαρίσει " τον αγωνα και να κάμψει την αντισταση του αξιομαχου Δωρκού. Το "κερασάκι στην τούρτα" της ανόδου εβαλε ο Βελλής στο 77' με πολύ ομορφο τρόπο για το τελικό 0-4.
Η συνθεση του Αστέρα Ιτέας: (Λίβας Κ.) Ζωμένος,Γκούλτας,Δρίβας,Κοντογιώργος,Καλύβας,Bogdani,Τοπούζι Α.,Αλολάρης,Χαρδαλούπας,Δαμιανός (64' Πολυζωγοπουλος) Χαβαράϊ (73' Βελλής)
Το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας θέλει να ευχαριστησει την ομάδα του Δωρικού για την φιλοξενεία και να της ευχηθεί καλη συνέχεια.
Το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χαβαράϊ Σπύρο καλή θητεία καθώς αύριο παρουσιάζεται να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.
Το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας τελος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους τού που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο των Μαλαμάτων να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ- ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΝΙΚΑΣ ΤΟ ΔΩΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ Γ ΕΘΝΙΚΗ ???
ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ !!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχως κυριοι αυτη η ανοδος θα ειναι και η καταδικη διαλυσης του αστερα μας.Τα χερια τα απλωνουμε ως εκει που φτανουμε....καληνυχτα αστερα μας.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ 20 ΦΟΡΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

Για το πρωτο σχολιο:δεν νικας μονο τον δωρικο για να βγεις γ εθνικη εχεις νικησει και τον φωκικο μεσα στην αμφισσα και το ευπαλιο και ολες τις ομαδες που συμετεχουν στο πρωταθλημα αλλα πιο πολυ εχεις νικησει και κατι κομπλεξικους οπως εσενα.
Για το δευτερο σχολιο: αυτη η ανοδος αν θα ειναι η καταδικη της διαλυσης του αστερα θα το δειξει ο χρονος.η διαλυση του "αστερα σου" μπορει να ειναι οντως.γιατι προφανως οχι μονο δεν εχεις χερια να απλωσεις αλλα μαλλον εχεις μαθει να στα φερνουν ολα ετοιμα.δεν ειναι ικανη η μισαλοδοξια σου ομως να επισκιασει τους κοπους των ποδοσφαιριστων και οσων ασχολουνται με την ομαδα αυτη οχι μονο φετος που καταφερε να κανει αυτο το βημα που παλευει χρονια,αλλα και ολων αυτων που κατα καιρους εχουν υπηρετησει αυτη την ομαδα.κατσε λοιπον στο καβουκι σου και κλαψε μονος σου.

Ανώνυμος είπε...

Κατσε εσυ να τα βγαλεις περα σε λιγο καιρο με παιχτες και κατοικους προδωμενους και απογοητευμενους.Εσυ που σιγουρα εισαι ενας ενθουσιοδεις χτεσινος που ασχολιθικε με αυτα

Ανώνυμος είπε...

Αρχισαν τα όργανα?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τους πονάει τόσο που ο Αστέρας ανέβηκε κατηγορία δεν ξέρω το θέμα είναι ότι αν έχει τα @ρχιδι@ να κατηγορεί βγες με όνομα και επώνυμο και μιλά ... ψευτομαγκες του υπολογιστή ....

Ανώνυμος είπε...

Ενω εσυ το εβσλες φαρδυ πλατυ το ονομα σου βλεπω.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά τα ιτιώτικα...............

ΚΙΡΡΑ είπε...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΘΑ ΚΡΙΝΑΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πόσα παιδιά ήταν απο την ιτέα?????????

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι το ψάχνετε το θέμα; Όταν οι ίδιοι οι Ιτιώτες δεν θέλουν την ομάδα τους, προκοπή δεν γίνεται. Δεν κάθονταν να χάσουν καλύτερα να ανέβαινε ο Φωκικός που έχει τον κόσμο της Άμφισσας κοντά του; Ο άλλος λέει πόσα παιδιά ήταν από Ιτέα; Γιατί ρε τους πληρώνεις; Αφιλοκερδώς για την ομάδα της πόλης σου παίζουν...

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΑΣ ΠΕΝΤΕ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΡΑΖ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝΕΒΑΙΒΕΙΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ !!!
ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΝΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ !!!
ΑΝΤΕ Χ@@ΣΤΕ ΡΕΕΕΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

Αφιλοκερδώς???????χαχαχα πόσο νυχτωμένος είσαι φίλε μου.....

Νίκος Λύτρας είπε...

Αντί να χαρείτε με μια τέτοια επιτυχία κραζετε!! Είστε όλοι ένας και ένας και όλοι τραγικοί!! Για εσάς δεν θα πάει ποτέ η Ιτεα μπροστα! Γιατι όλα σας βρωμάνε και όλα σας πειραζουν!!

Ανώνυμος είπε...

Μην βιάζεστε μπορεί να εκπλαγείτε .....
Επίσης καλό είναι να μην είστε τόσο ανορθόγραφοι γιατί μας βγήκαν τα μάτια έξω .

Και ξαναλέω μην βιάζεστε μπορεί να εκπλαγείτε και μετά να ψάχνετε πάλι καβούκι να χωθείτε