Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Διαγωνισμός φωτογραφίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με θέμα "Η Ευρώπη και τα έργα στην περιοχή μου"


Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας επικοινωνίας Europe in my Region 2017 διοργανώνει μαθητικό διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Η Ευρώπη και τα έργα στην περιοχή μου – καλύτερη φωτογραφία» από 2 Μαΐου έως 15 Μαΐου 2017. 

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η ανάδειξη των 5 καλύτερων φωτογραφιών συγχρηματοδοτούμενων έργων που υλοποιήθηκαν σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της Στερεάς Ελλάδας.
(ένας νικητής – σχολείο ανά Περιφερειακή Ενότητα)
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν οι μαθητές των λυκείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ – ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό για την ανάδειξη των 5 νικητών θα πρέπει να στείλουν φάκελο στην ταχυδρομική διεύθυνση : ΕΥΔΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Υψηλάντη 12, Τ.Κ. 35132, ΛΑΜΙΑ, ο οποίος θα περιλαμβάνει:
μία έγχρωμη φωτογραφία σε οπτικό δίσκο (cd) η οποία θα πληροί τις κάτωθι προδιαγραφές:
- τύπος φωτογραφίας σε μορφή jpeg
- ανάλυση φωτογραφίας τουλάχιστον 300 dpi
- η φωτογραφία θα πρέπει να είναι πρωτότυπη και να ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα στον συμμετέχοντα συμπληρωμένα τα ερωτηματολόγια που σχεδιάστηκαν από την ΕΥΔΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τα ερωτηματολόγια θα είναι ανώνυμα και έχουν ως σκοπό τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το βαθμό ενημέρωσης και πληροφόρησης των μαθητών για τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ.
Το έπαθλο του Διαγωνισμού θα προέλθει μετά από συνεννόηση με το Διευθυντή του εκάστοτε νικητή – σχολείου και θα καλύπτει ανάγκες του σχολείου χρηματικής αξίας μέχρι 500€ ανά Σχολική Μονάδα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Οι 5 καλύτερες φωτογραφίες θα αναδειχθούν από τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από στελέχη της ΕΥΔΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ

Η παράδοση των φωτογραφιών σε οπτικό δίσκο (cd) θα πρέπει να γίνει έως την Δευτέρα  15 Μαΐου 2017.
Τα έργα θα πρέπει να παραδίδονται ή να ταχυδρομούνται συστημένα στην διεύθυνση: 
ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μονάδα Α’ Προγραμματισμού
Υψηλάντη 12, 35100 ΛΑΜΙΑ
Κο Κούτσικο Ιωάννη
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Στοιχεία επικοινωνίας κο. Κούτσικο Ιωάννη τηλ: 2231350907 email: gkoutsikos@mou.gr


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΝ ΒΩΞΙΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ . ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ.