Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΙΤΕΑ... ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ;




Την έκβαση της υπόθεσης της πλατείας Θεάτρου στον Άρειο Πάγο έθεσε στο στάδιο των ερωτήσεων του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Δελφών ο Π. Μέγκος.
Όπως ειπώθηκε ο Άρειος Πάγος, βάσει πληροφοριών, δεν έκανε δεκτή την προσφυγή του δήμου Δελφών, κάτι που σημαίνει αυτομάτως πως ο δήμος χάνει και τον τίτλο του ιδιοκτήτη, μιας και αυτός περνά στα χέρια των κληρονόμων Παπαθανασίου.
Αν ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία, για την οποία ο δήμαρχος δήλωσε άγνοια, τότε ο δήμος θα πρέπει να επωμιστεί ένα τεράστιο ποσό για την αποζημίωση, το οποίο φτάνει στα 2 εκατομμύρια ευρώ.
«Οι ευθύνες του δήμου είναι τεράστιες για το θέμα, μιας και δε χειρίστηκε την υπόθεση όπως έπρεπε, δίνοντας συνέχεια στη σοβαρή αντιμετώπιση που είχε επιδείξει ο δήμων Ιτέας, κερδίζοντάς την», τόνισε ο Π. Μέγκος, ξεκαθαρίζοντας όμως πως ως υπεύθυνη δημοτική αρχή δεν θέτει την παρούσα αλλά την προηγούμενη.
«Τι θα κάνει ο δήμος από εδώ και εξής;», ρώτησε, για να του απαντήσει ο δήμαρχος πως όταν γίνει γνωστή η απόφαση, τότε θα αποφασιστούν και οι επόμενες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: