Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Προσπάθεια από την ΔΕ Δελφών για να παραμείνει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στους Δελφούς




Σήμερα σε συνεργασία με τους κυρίους Ηλία Θεοφάνη, Γενικό Γραμματέα Δήμου Δελφών, Λουκά Αναγνωστόπουλο, Αντιδήμαρχο Οικονομικών Δήμου Δελφών και Λεωνίδα Σακελλαρίου, Πρόεδρο Τ.Σ. Δελφών επισκεφτήκαμε τον κύριο Δημήτρη Παυλινέρη, Βοηθό Γενικό Διευθυντή Δικτύου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και συζητήσαμε σχετικά με την απόφαση της Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα, που βρίσκεται στους Δελφούς.

Στη συνέχεια συναντηθήκαμε με τον Δημήτρη Κυπαρίσση, Επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων Eurobank, την Ελίνα Νικάκη, Διευθύντρια Διεύθυνσης Φορέων Δημοσίου Eurobank, τον Κυριάκο Ξύδη, Διευθυντή Συνεργασίας ΕΛΤΑ-Eurobank, τον Δημήτρη Χρυσάνθου, Διευθυντή Περιφέρειας Καταστημάτων Α1 της Eurobank για ένα νέο κύκλο επαφών στην προσπάθεια να μη μείνει η περιοχή χωρίς τραπεζικό κατάστημα.
Μέσα σε πνεύμα συνεργασίας έγινε μια πολύ σοβαρή προσέγγιση του θέματος. Τα προβλήματα είναι υπαρκτά και με γνώμονα την ενότητα μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε. Το θέμα τέθηκε επί τάπητος, ακούστηκαν όλες οι πλευρές και έγιναν οι σχετικές εισηγήσεις.


Κωνσταντίνος Χαλιορής

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα νομίζω πως λέτε αερολογίες. Είναι δυνατόν μια επιχείρηση που κάνει το business plan της να ακούσει εξωτερικούς παράγοντες ;
Την στιγμή κατά την οποία με ένα atm είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούν ντόπιοι και ξένοι;
Μη μου πείτε για χρηματοδοτήσεις γιατί θα βάλω τα γέλια .
Εξ άλλου το "επιχειρηματικό κομμάτι" της ΕΤΕ το έχει αναλάβει το υποκατάστημα Ιτέας.
Μην ξεχνάτε πως και στο Γαλαξίδι η Πειραιώς εξυπηρετείται με ένα ATM , το δε υποκατάστημα της ΕΤΕ , έγινε για άλλους λόγους.
Στην εποχή της τεχνολογίας , καταστήματα τραπεζών για retail banking είναι ασύμφορα.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έχετε ξεφύγει τελείως. Μεταφέρετε τις μπουρδολογίες ενός κομήτη πολιτευτή, σαν να είναι η επίσημη θέση του Δήμου. Ανακρίβειες και ψέμματα ανακατεμένα προς τους ανίδεους ψηφοφόρους, για την προβολή του περιφερόμενου πουλέν του Μητσοτάκη. Ούτε επί Γκελεστάθη τέτοια πράγματα. Ίσως έχετε τους λόγους σας