Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΦΩΚΙΔΑ... "Περιμένουμε απαντήσεις για το θανατηφόρο τροχαίο του διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου"

"Περιμένουμε απαντήσεις για το θανατηφόρο τροχαίο του διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠ. ΕΛΛΑΔΟΣ



«Αναμένουμε η έρευνα των Αρχών που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης να απαντήσει σε όλα τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος σχετικά με το θάνατο του διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου σε τροχαίο δυστύχημα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε χθες 16/1/2017 τον αιφνίδιο και αδόκητο χαμό του καλού φίλου και συναδέλφου Βασίλη Γκορτζιά, Διευθυντού του Κ.Κ. Μαλανδρίνου, ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες, έχασε την ζωή του όταν πήγαινε στην Φυλακή για να εργαστεί.
Ο Βασίλης Γκορτζιάς ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, υπηρέτησε με επιτυχία σε πολλά Καταστήματα Κράτησης και διετέλεσε Διευθυντής στις Φυλακές του Βόλου και Ιωαννίνων, ενώ τα τελευταία χρόνια προΐστατο της Διεύθυνσης στο Κ.Κ. Μαλανδρίνου.
Η απρόσμενη απώλειά του βυθίζει όλους εμάς τους συναδέλφους του στις Φυλακές στο πένθος, αλλά κυρίως την οικογένειά του, την σύζυγό του και τα παιδιά του.
Αναμένουμε η έρευνα των Αρχών που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης να απαντήσει σε όλα τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί.
Ευχόμαστε καλή δύναμη στους οικείους του.
Βασίλη, Καλό Παράδεισο!». 

lamiareport.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

ΦΩΚΙΔΑ... Σκοτώθηκε ο Αγρινιώτης Διευθυντής του καταστήματος κράτησης Μαλανδρίνου, σε τροχαίο στον Άγιο Σπυρίδωνα


Δεν υπάρχουν σχόλια: