Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Μαξίμου: Οι πολιτικές λιτότητας πέθαναν – Ας το καταλάβουν σε Ελλάδα και εξωτερικό


Για υπερσυντηρητικούς κύκλους σε Ελλάδα και εξωτερικό οι οποίοι αρνούνται να δεχτούν ότι το μνημόνιο πέθανε και μαζί του και οι πολιτικές λιτότητας, κάνει λόγο το Μαξίμου υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι το τελευταίο διάστημα οι επικοινωνιακές πιέσεις προκειμένου η κυβέρνηση να αποδεχθεί υφεσιακά μέτρα εντείνονται.
 
Κύκλοι του Μαξίμου αναφέρουν ότι “η κυβέρνηση δεν θα υπερβεί τις κόκκινες γραμμές της", δηλαδή δεν πρόκειται να ψηφίσει και να υιοθετήσει υφεσιακά μέτρα, όπως περικοπή μισθών και συντάξεων και ομαδικές απολύσεις.
"Αυτές οι πολιτικές εφαρμόστηκαν, απέτυχαν και οδήγησαν τη χώρα στην τραγική κατάσταση που βιώνει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού", συμπληρώνουν.
“Το πρόβλημα της διαπραγμάτευσης δεν είναι ότι η Ελλάδα δεν καταθέτει λεπτομερείς λίστες, επεξεργασμένες προτάσεις, χρονοδιαγράμματα, κ.α. Υπάρχουν προτάσεις, τις γνωρίζουν πολύ καλά και, μάλιστα, οι ίδιοι τις διαρρέουν!", σημειώνει το Μαξίμου.
 
“Αντί, λοιπόν, να διαρρέουν, επιχαίροντας, σενάρια περί χρεοκοπίας ας συνειδητοποιήσουν, επιτέλους, το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί η πολιτική τους, πολλώ δε μάλλον που η Ελλάδα πληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις της, χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Αύγουστο του 2014.", προτείνουν κυβερνητικοί κύκλοι.
Φωτογραφία: (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) - koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: