Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Με 2 Ελληνες ολιγάρχες και έναν πασίγνωστο πολιτικό στη φυλακή, ο Αλέξης Τσίπρας στο Eurogroup

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Με 2 Έλληνες ολιγάρχες και έναν πασίγνωστο πολιτικό στην ΦΥΛΑΚΗ ο Αλέξης Τσίπρας στο Eurogroup!

Mιλάμε για πολιτικό θρίλερ με σασπένς χωρίς προηγούμενο.

Ο Τσίπρας σε λίγο θα βρίσκεται στριμωγμένος στα σχοινιά με την Μέρκελ να απειλεί να κλείσει τις στόφιγγες τού χρήματος.
 
Και τότε...
Και τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει την κίνηση της τελευταίας 5ετίας η οποία είναι εξίσου καλά σχεδιασμένη με τα πρώτα 24ωρα ανάληψης της εξουσίας: Σύνθεση της κυβέρνησης, ορκομωσία, Καισαριανή, ταξίδια στο εξωτερικό. Ενας επικοινωνιακός καταιγισμός.
Μόνο που αυτή τη φορά η κυβέρνηση Τσίπρα θα έχει η ίδια τον έλεγχο της κορύφωσης του δράματος.
 
Αυτή δεν είναι άλλη από την σύλληψη 2 Ελλήνων ολιγαρχών (ο ένας μάλιστα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον γερμανικό παράγοντα) και ενός πασίγνωστου πολιτικού.
Ο Νικολούδης ξεσκονίζει και συμπληρώνει τους φακέλους-φωτιά.
Με τις σειρήνες των περιπολικών στην διαπασών, τα διεθνή ΜΜΕ θα κινηματογραφούν τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην Ελλάδα και οι ξένοι δημοσιογράφοι θα κάνουν λόγο για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης Τσίπρα να καταπολεμήσει την διαφθορά και την φοροδιαφυγή.
Ο πρωθυπουργός έχει ενημερώσει μάλιστα και τον Πρόεδρο Ομπάμα για την σύλληψη των 3, οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις που θα σοκάρουν την παγκόσμια κοινή γνώμη.
Mε τους 3 στη φυλακή πριν το κρίσιμο Eurogroup, ο Ελληνας πρωθυπουργός θα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Μέρκελ και να της πει>
 
-Υποσχέθηκα στον Ελληνικό λαό και στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι θα πατάξω την διαφθορά, το πελατειακό κράτος και την φοροδιαφυγή. Κάνω αυτό που δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί μου. Γνωρίζετε μετά από αυτό ότι κάνω τα λόγια μου πράξεις. Σας ζητώ χρόνο να αλλάξω την Ελλάδα και να αποπληρώσω όλο το χρέος με ρήτρα ανάπτυξης...
Οι συλλήψεις των 3 θα είναι μεγάλο ατού στα χέρια του πρωθυπουργού.
Σε περίπτωση που η Μέρκελ δεν του δώσει χρόνο ο Ομπάμα θα την κατηγορήσει ανοιχτά για συγκάλυψη του πελατειακού κράτους στην Ελλάδα.
 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το δαχτυλο ποτε θα το κουνισουν αυτος και ο Γιαν{ν}ης στην Μεργκελ και την Ευτωπη ? Ποια ημερα και ωρα θα πεξουν ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ και θα χορεψουν οι Ευρωπαιοι ??? ΨΕΜΜΑΤΑ , ΨΕΜΜΑΤΑ, ΨΕΜΜΑΤΑ !!! Ιδιος και απαραλαχτος ο Αμερικανος φιλος του ο Τζεφρι !!!

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα, διαχρονικά μυαλά χωρίς νου σαν το δικό σου 3:08μμ υπήρχαν πολλά. Δες προδοτες, σκοταδισμος, μεσαίωνας, μεταπολιτευση, κυβερνηση σαμαρα-βουβουζελου. Το καλό βέβαια για εμας τους υπόλοιπους είναι ότι πλέον είστε οι λίγοι. Ό,τι προλάβατε να καταστρέψετε καταστρέψατε. Άσε τώρα μπας και καταφέρουμε και μαζέψουμε τα ασημαζευτα και νιώσεις κι εσυ λίγη αξιοπρέπεια και περηφάνια!

Ανώνυμος είπε...

Αν περιμενουμε απο εσας να νιωσουμς αξιοπρεια και περηφανια την ΒΑΨΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ . Το μονο που θα κατορθωσετε μαζι Συριζα και ΑνΕλ θα ειναι να μας πατε πισω καμια 30 -40 χρονια , ομως μετα οταν ξανασυναντηθειτε εκει γυρω στο 3-4 % οπου ανηκετε δεν θα λετε εγω δεν ψηφισα η να μου κοβοτανε το χερι . Τωρα για βρισιες και βλακειες οσες θελετε αλλωστε μετα τις συναντησεις με την μιση Ευρωπη και περνοντας μια μεγαλων τονων αρνηση για το οτι θα την αλλαξετε δεν εχετε να πειτε κατι και βριζεται . Και μην ξεχνατε οτι ειστε οι περισσοτεροι με την βοηθεια του : ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΘΕΣΗ Καμμενου που καποτε ηταν υπουργος της Ν.Δ. και τωρα την βριζει . Γιατι αραγε αναρρωτηθηκατε ????