Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Κραχ στο Χρηματιστήριο . Διψήφια η πτώση λόγω των πολιτικών εξελίξεων





Στο μείον 11% βρίσκεται αυτή την ώρα ο γενικός δείκτης στο χρηματιστήριο στο κλίμα αβεβαιότητας που δημιούργησε η επίσπευση των διαδικασιών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Κοντά στο όριο των 900 μονάδων αυτή την ώρα, στις 918 μονάδες.
Η συνεδρίαση κινείται έντονα πτωτικά από το πρωί και όσο περνά η ώρα οι απώλειες διευρύνονται.

Ο δείκτης τραπεζών σημειώνει απώλειες της τάξης του 11%. Εν τω μεταξύ οι διεθνείς αγορές δεν ακολουθούν τον πανικό του ελληνικού χρηματιστηρίου, κάθώς ελαφρώς αυξημένα είναι τα spreads των ελληνικών 10ετών ομολόγων που διαμορφώνονται στο 7,6%. 


Πηγή: www.lifo.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΘΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ . Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟ +23 % ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ !! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ????????? ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ !!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ 3% ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ !!!! ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΓΑΡΟΥΦΑΚΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ !!!!! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ !!!! ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΔΗΜΟΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ?????

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΚΤΥΛΕ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.... ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.
Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.
Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ: ΠΕΙΝΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!!!
ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ...ΤΡΕΜΟΥΝ!!
ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες συνοδεύονται από τις πιέσεις από το εγχώριο και το διεθνές κατεστημένο, η νευρικότητα και τα σκαμπανεβάσματα του χρηματιστηριακού δείκτη και των αποδόσεων των 10ετών ελληνικών ομολόγων αποτελούν μια σαφή προειδοποίηση και πίεση προς την επόμενη κυβέρνηση, η οποία θα επικρατήσει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και θα έχει σαφή αριστερό προσανατολισμό.

Ανώνυμος είπε...

Με ολα αυτα που εχει ταξει ο Τσιπρας , με ολα αυτα που κανουν και λενε οι Συριζαιοι δηλαδη αλλα ο ενας και αλλα ο αλλος , με το οτι κρυβουν απο τον λαο το που θα βρουν ολα αυτα τα χρηματα γι αυτα που ταζουν ενα μας μενει να πουμε : Ο Θ Ε Ο Σ ΝΑ Β Α Λ Ε Ι ΤΟ Χ Ε Ρ Ι ΤΟΥ !!!!!!!!!!!