Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ... "ΤΡΙΚΥΜΙΑ" στους Ανεξαρτήτους Έλληνες από την υποψηφιότητα Δ. Καραγιάννη στον συνδυασμό Αθ. Παναγιωτόπουλου;

H πληροφορία που υπήρχε από μέρες κι αφορούσε την προσχώρηση του Δημοτικού Συμβούλου από την Άμφισσα Δημ.Καραγιάννη στο συνδυασμό του Θανάση Παναγιωτόπουλου σχηματοποιείται σήμερα.
 
Ύστερα από ένα μικρό διάστημα επαφών και ζυμώσεων ο κ. Καραγιάννης ενσωματώνεται στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών.
 
Εξέλιξη, ωστόσο, με ουρά και όσον αφορά στα τεκταινόμενα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Φωκίδα, που έτσι δείχνουν να οδεύουν σε σοβαρές- έως υπαρξιακές- τρικυμίες με αιτία κι αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Κι αυτό γιατί αφ ενός άλλα στελέχη του κόμματος στο νομό θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των "Πολιτών στο Προσκήνιο", ενδεικτικά ο κ. Καϊμάρας από την Ιτέα, κι όχι μόνο.

Αφ ετέρου, η κίνηση του Δ. Καραγιάννη αντιβαίνει την κεντρική γραμμή Καμμένου, ότι το κόμμα του γενικότερα, αλλά και στελέχη ειδικότερα δε θα στηρίξουν μνημονιακούς συνδυασμούς.
 
Οι εξελίξεις τρέχουν. Ο καιρός γαρ εγγύς...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι μνημονιακος ο Παναγιωτοπουλος.Ειναι "ποταμισιος".

Ανώνυμος είπε...

είχε μια ελπιδα ο Μεγγος να χτυπησει τον δημο .... παει και αυτη.... πεταει κατα Θαναση μερια...