Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Το αποτέλεσμα της διαδικτυακής δημοσκόπησης που σοκάρει!



Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα που κατέγραψε η νέα διαδικτυακή ψηφοφορία του zougla.gr όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, τις επικείμενες ευρωεκλογές, τη γνώμη των πολιτών για την υπόθεση Μπαλτάκου και τις υποψηφιότητες για τους δήμους Αθηνών και Πειραιώς.

Η παρούσα έρευνα αποτυπώνει την εκλογική κατάρρευση των κομμάτων της συγκυβέρνησης, την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη διατήρηση των υψηλών ποσοστών της Χρυσής Αυγής και του «Ποταμιού».

Το μεγάλο ζητούμενο είναι εάν αυτή η παρούσα συμπεριφορά θα παγιωθεί ή απλώς αποτελεί στιγμιαία προειδοποίηση των ψηφοφόρων προς τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε από τις 8/4/2014 έως τις 10/4/2014. Ψήφισαν 1.422 άτομα, τα οποία πέραν της πρόθεσης ψήφου απάντησαν σε μια σειρά ερωτημάτων.

Tα αποτελέσματα της έρευνας

Το πρώτο ερώτημα στο οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία αφορούσε στη γνώμη τους για την απόφαση της ηγεσίας της Δικαιοσύνης να απαγορεύσει την προβολή βίντεο που καταγράφηκε για πράξεις που αφορούν πολιτικά πρόσωπα. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τάχθηκε υπέρ της προβολή των βίντεο μέσω κρυφής κάμερας σε ποσοστό 90%. Μόλις το 8% τάχθηκε κατά ενώ 2% δεν απάντησε.   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: