Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ήρθε είδε, είπε και έφαγε τον αγλέουρα

Μέσα σε όλα τα χθεσινά, μερίδα του τύπου προσπάθησε να παρουσιάσει το Σαμαρά και οικονόμο στα χθεσινά έξοδα της επίσκεψης Μερκελ.Ενώ τον Σεπτέμβριο του 2012 όπου είχε έρθει πρώτη φορά η Μέρκελ στην Αθηνα υπήρχε μικρός μπουφές αλλαντικών για τους δημοσιογράφους, τώρα αποφάσισε ο Σαμαράς τα χρήματα που δόθηκαν τότε για τον μπουφέ και τη σίτιση των δημοσιογράφων να δοθούν στο εστιατόριο που πήγε και έφαγε ο ίδιος με την Μερκελ.
 
Με λίγα λόγια την έβγαλαν στην πείνα οι δημοσιογράφοι για να ντερλικώσει και να ταΐσει ο Σαμαράς τη Μερκελ, αυτη η ενεργεια δειχνει την πάγια τακτική που λειτουργεί η κυβέρνηση Σαμαρά, παίρνουμε απο τους έλληνες εργαζόμενους αδιαφορώντας για να δώσουμε στην Γερμανία και στην Μερκελ μηπως δεν μείνει ευχαριστημένη.

Τέτοια οικονομία την κάνουμε και εμείς σε βάρος άλλων και βγάζουμε και πρωτογενές πλεόνασμα. Να τα λέμε και αυτά!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Α ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ , ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2012 ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ . ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ???????? ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟ ! ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΞΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ !!!!!!!