Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας... Ποιοι μπαίνουν στο β΄γύρο


Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μετά την αποχώρηση του νυν περιφερειάρχη Κλέαρχου Περγαντά, ο χώρος της Κεντραοριστεράς φαίνεται ότι μένει «ορφανός» και διεκδικείται από τους Κώστα Μπακογιάννη (υποστηρίζεται από τη ΝΔ αλλά έχει ευρύτερη απήχηση) και τον βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστόλου.
 
Οι δύο αυτοί θα είναι και οι πιθανότεροι αντίπαλοι στο β΄γύρο. Ωστόσο, στα πλευρά του Κ. Μπακογιάννη υπάρχει το «αγκάθι» του πρώην υφυπουργού της ΝΔ και πρώην βουλευτές Φθιώτιδας, Θανάση Γιαννόπουλου που παρά τις προσπάθειες, δεν δείχνει διατεθιμένος να κάνει πίσω στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Υποψήφιος του ΚΚΕ θα είναι και πάλι ο Γιώργος Μαρίνος, με τη Χρυσή Αυγή κατεβαίνει ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας Απόστολος Γκλέτσος, εξάδελφος του δημάρχου Στυλίδας, με τη ΔΗΜΑΡ ο Κώστας Χαϊνάς με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο πολιτικός μηχανικός Βασίλης Ζούμπος και με τη Νέα Μέρα και το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ, Μιχάλης Γιαννάκης.

 aftodioikisi.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο τη μια οι επαγγελματιες πολιτικοι μπακογιαννεοι μητσοτακεοι και απο την αλλη οι επαγγελματιες τεμπεληδες κωλοτουμπες ψυριζεοι.ας προσεξει ο κοσμος την επιλογη του