Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Δήλωση Αποστόλου για τις τελευταίες εξελίξεις στην Περιφέρεια Στ. Ελλάδας


ΔΗΛΩΣΗ
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου, σχολιάζοντας στο Enatv της Κεντρικής Ελλάδας τη συνάντηση του κ. Μπακογιάννη με τον Επίτροπο κ. Χαν, και την ανακοίνωση του κ.Περγαντά για την παραίτηση των Αντιπεριφερειαρχών Στερεάς Ελλάδας, ανέφερε τα εξής:
Α. «Έμεινα έκπληκτος με την ανακοίνωση, μία απλή χειραψία μετατράπηκε σε προώθηση των προβλημάτων της Περιφέρειας. Με ποιά θεσμική ιδιότητα και με ποιές συγκεκριμένες τεκμηριώσεις ο κ. Μπακογιάννης συζήτησε θέματα τα οποία εδώ και χρόνια ταλανίζουν την Περιφέρεια αλλά και τη χώρα μας; Στο χρονικό διάστημα της χειραψίας τα συζήτησε όλα αυτά;
Αυτές οι συναντήσεις θυμίζουν εποχές ¨κατόπιν ενεργειών μου¨ που δεν ταιριάζουν στην εποχή μας.
Το νέο στην πολιτική δεν έχει σχέση με την ηλικία αλλά κυρίως με τη νέα λειτουργία.  Οφείλει να το καταλάβει αυτό ο κ. Μπακογιάννης.»
Β. «Κρίσιμο θέμα είναι στην πορεία μας προς τις εκλογές να μην επηρεαστει η συνέχιση λειτουργίας του θεσμού της αιρετής μας Περιφέρειας. Όμως αυτό φαίνεται ότι δε συμβαίνει. Ο νόμος ψήφισε το ασυμβίβαστο για τους υπαλλήλους που ασκούν διευθυντικό έργο, δεν προέβλεψε ανάλογα γι αυτούς που ασκούν διοικητική εξουσία κατ΄ ανάθεση, όπως είναι οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες.
Στην Περιφέρεια μας η κατάσταση γίνεται χειρότερη γιατί οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες που είναι υποψήφιοι εκμεταλλεύονται τις θέσεις τους και τα προνόμοια τους (μετακινήσεις-προβολή) για συλλογή ψήφων.
Οφείλουν άμεσα να παραιτηθούν. Αν δεν το κάνουν όπως τους ζήτησε ο εντολοδόχος τους κ. Περγαντάς να τους το επιβάλει ο ίδιος με απόφασή του.»

Χαλκίδα, 13/4/2014 

Ιφιγένειας 8α, 34100 Χαλκίδα, Τηλ.: 22210 84863, Fax: 22210 22845


http://apostolousterea.blogspot.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ίδια ευαισθησία θα έπρεπε να είχε εκδηλωθεί και για τον τέως Δήμαρχο Δελφών κ. Νικ. Φουσέκη ο οποίος παρέμεινε στη θέση του επηρεάζοντας βεβαιότατα και ανεπίτρεπτα τη πορεία προς τις εκλογές στον Δήμο, υποστηρίζοντας και τους Πολίτες στο Προσκήνιο, γιατί και αυτά παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ είναι και δίνουν αγώνα για τη παράταξη.
Ηπαράλειψη αυτή ευχόμαστε να μην οφείλεται σε καμία υπόγια ανταλλαγή ψήφων με τον ανωτέρω κύριο ο οποίος άν και φαίνεται ότι είναι έξω απο το παιχνίδι , είναι μέσα για τα καλά.

Ανώνυμος είπε...

12:42 ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΙΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙ Ή ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. ΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΛΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΚΑΛΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ.
ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΚΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ?ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ?ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ?ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ?