Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Βόμβα ΔΝΤ με τη Μέρκελ στην Αθήνα: Η Ελλάδα μάλλον θα χρειαστεί κι άλλα χρήματα για 2015-2016

Βόμβα ΔΝΤ με τη Μέρκελ στην Αθήνα: Η Ελλάδα μάλλον θα χρειαστεί κι άλλα χρήματα για 2015-2016
Η Ελλάδα είναι πιθανό να χρειαστεί περισσότερη χρηματοδοτική βοήθεια από την ευρωζώνη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια παρά την επιτυχή επιστροφή της στις αγορές αυτή την εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ο Ρεζά Μογαντάμ, ο επικεφαλής της διεύθυνσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου η οποία είναι αρμόδια για την Ευρώπη.

«Οι χρηματοδοτικές ανάγκες [της Ελλάδας] για τα επόμενα δύο χρόνια παραμένουν πολύ μεγάλες. Θα συνεχίσει να υπάρχει ανάγκη στήριξης» της χώρας, είπε ο Μογαντάμ σε συνέντευξη Τύπου κατά την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσινγκτον.
Είναι αξιοσημείωτο πως αυτή η δήλωση προκύπτει την ώρα που η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται στην Αθήνα και έχει συνάντηση με τον έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
www.newsit.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΓΙΝΕ ! Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΚΑΓΚΑ !!! ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΓΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!! ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ {και αλλα} ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ !!! ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ , ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΜΕ 1.5 % ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ 4.75 % !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε των 8.13 ξεχασες και τον νεο φιλο και κολλητο του Τσιπρα τον Καμμενο {τον αγροτοτουριστα } μαζι πανε αυτοι πακετο για να κυβερνησουν , αλλα που θα βρουν τα χρηματα για αυτα που ταζουν ουτε κουβεντα . Το μεγαλλυτερο αστειο ειναι βεβαια αυτο που πιστευουν και οι δυο οτι , θα αλλαξουν την Ευρωπη και θα την φτιαξουν οπως αυτοι θελουν . Αντε και οσο γινεται Καλο Πασχα .