Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!



"Έχουν ξεφύγει" οι Γερμανοί: Κυβέρνηση υπό το Λουκά Παπαδήμο προτείνει ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής, Γιώργος Χατζημαρκάκης ο οποίος βέβαια είναι ... πιο Γερμανός από τους Γερμανούς.

«Μια ισχυρή οικουμενική κυβέρνηση με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό, υπό το Λουκά Παπαδήμο, θα έδινε σταθερότητα στη χώρα», τονίζει σε δήλωσή του με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών ο ευρωβουλευτής.

Στην κυβέρνηση αυτή, υποστηρίζει ο ευρωβουλευτής, θα πρέπει να μετέχουν «τεχνοκράτες και πολιτικοί - στη λογική που συγκροτήθηκε στην Ιταλία - οι οποίοι θα αψηφήσουν το πολιτικό κόστος και θα αναζητήσουν έγκαιρα, το δρόμο των συμμαχιών διεκδίκησης, στην Ευρώπη».

Ο κ. Χατζημαρκάκης, επισημαίνει τέλος πως «η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση, με αξιοπιστία απέναντι στην Ευρώπη» και τονίζει πως «οι Έλληνες πολίτες δεν επιθυμούν την απομόνωση της χώρας και στην πλειοψηφία τους είναι υπέρ της Ευρώπης».






4 σχόλια:

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ είπε...

Κατεβείτε στους δρόμους και τσακιστε τους ψευτοαριστερους σαμποταριστες συριζοκνιτες σοσιαλοφασιστες. Τσακίστε την καθεστωτική ψευτοαριστερα των Τσιπρα, Αλαβανου, Παπαρήγα, και το νεο δημιουργημα τους τον Καμμενο,τσακίστε όλους αυτούς τους δοσίλογους που καταστρέφουν συστηματικά την Ελληνική οικονομία για να ξεπουλήσουν τα πάντα στους Ρωσοκινεζους ναζί.
Τσακίστε την καθεστωτική Λερναία Ύδρα

Ανώνυμος είπε...

Ναι πατριώτες, τσακίστε κάθε αντιμνημονιακή φωνή και γυρίστε στο μαντρί. Ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς είναι οι καλύτεροι. Μαζί με το Γιωργάκη, τον Κωστάκη και τον μέγα οικονομολόγο Σημίτη είναι οι σωτήρες της Ελλάδος. Ο Ιερόνυμος θα τους ανακυρήξει αγίους. Φόλα στον Καμμένο και τον Τσίπρα που τόλμησαν να αμφισβητήσουν τους τραπεζίτες και τους δοσίλογους υπαλλήλους τους. Τόλμησαν να αμφισβητήσουν τη φτώχια σας, τη δυστυχία σας, τις αυτοκτονίες απελπισίας, τις κομμένες συντάξεις, τα παιδιά που λυποθυμούν νηστικά στα σχολεία. Γυρίστε πίσω στο μαντρί κοπρόσκυλα που τολμάτε και σηκώνετε ανάστημα στην φιλάνθρωπη πολιτική της Μέρκελ και του ΔΝΤ. Αμ πως!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αρχηγέ των ατάκτων,συστηματικά αμετανόητε πασόκε,ο λαός κατέβηκε στις κάλπες κι έδειξε τι θέλει,αλλά εσύ το μήνυμα δεν μπορείς να το πάρεις, γιατί προτιμάς τους ευρωναζί που έχουν δώσει το στίγμα τους όσον αφορά την καταστροφή της χώρας, βάζοντας τους επί μήνες κυβερνώντες δοσίλογους να υπογράφουν τα μνημόνια της υποτέλειας!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.