Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΟΤΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ Ο Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Επιστολή με «δραματικό» περιεχόμενο για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας φέρεται να έχει στείλει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.


Αν...και το ακριβές περιεχόμενο της επιστολής δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, εκτιμάται ότι εκφράζει την ανησυχία του για τις επιπτώσεις της ακυβερνησίας και του αποτελέσματος των εκλογών, όπως την εξέφρασε και στη μεταξύ τους συνάντηση την Παρασκευή το απόγευμα.

Στη συνάντηση φέρεται να προειδοποίησε ακόμη ότι ...μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι πολίτες έχουν προχωρήσει σε μαζικές αναλήψεις από τις τράπεζες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη λειτουργία τους.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες και.... την ανησυχία του για τα ασφαλιστικά ταμεία και τη δυνατότητά τους να συνεχίσουν να καταβάλλουν συντάξεις.

Ο κ. Παπαδήμος με άλλη επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Π. Θωμόπουλο, την Πέμπτη που πέρασε, ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να δοθούν το συντομότερο στις τράπεζες τα πρώτα 18 δισεκατομμύρια ευρώ στο τραπεζικό σύστημα, στο πλαίσιο της μεταβατικής διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, μετά τις απώλειες από το PSI.


Προτείνει επίσης προς το Ταμείο να επιταχύνει στο μέγιστο κι όποια άλλη διαδικασία απαιτείται, ώστε η βοήθεια να φτάσει το ταχύτερο στα χαρτοφυλάκια των τραπεζών.

ΣΧΟΛΙΟ: Για τους 1.200.000 ανέργους δεν μας λέει κουβέντα ο δοτός...

Άρχισε πάλι το παραμυθάκι με τις συντάξεις...αυτές που τις έχουν φτάσει στα 250 ευρώ...

Για τα στεγαστικά δάνεια του κόσμου από ότι φαίνεται δεν του καίγεται καρφάκι...
 
ΠΗΓΗ: http://attikanea.blogspot.com/
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ Ο ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΟΣ?ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.