Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΧΑΘΗΚΕ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ



Χάθηκε η Βελουδένια

Χθες το πρωί στις 9:00πμ, στην περιοχή του Λυκείου Άμφισσας χάθηκε το σκυλί της φωτογραφίας που ακούει στο όνομα Βελουδένια. Όταν χάθηκε φορούσε πορτοκαλί ολόσωμο λουράκι. Είναι μεγάλη ανάγκη να επιστρέψει στο παιδάκι που το είχε. Παρακαλούμε θερμά αν το δείτε επικοινωνήστε με το τηλ 6946007411. Δίδεται και αμοιβή.

 
Ευχαριστίες

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενή προσφορά τροφής στα αδεσποτάκια μας τους κ.κ Ψιμούλη Ηλιάνα 40 Kg ξηρά τροφή, Ξηρού Τατιάνα 20 Kg ξηρά τροφή, Κολοβατιανού Κατερίνα 10 Kg ξηρά τροφή, Βρυνιώτη Ντίνα ομπρέλα ήλιου, τροφές, φάρμακα, Παναγιωτοπούλου Βάσω τροφές, φάρμακα, Μαργώνη Κώστα τροφές, αντιπαρασιτικά, Τσαμαντάνη Διονύση τροφές, Σαξώνη Σόλωνα τέντα ήλιου, Γαζή Γεώργιο τροφές (κάθε μήνα), Ανώνυμο 20 Kg ξηρά τροφή.

 
Επίσης θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ιατρική βοήθεια που μας προσφέρει ο κ. Γρίβας Νικόλαος ιατρός με την συνεχή παρακολούθηση των ζώων και τις στειρώσεις, αλλά και ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στους Φοιτητές μας, που προσφέρουν χειρονακτική εργασία στο κτήμα της φιλοζωικής και προωθούν το πρόγραμμα υιοθεσιών. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα τοπικά ΜΜΕ για την δωρεάν δημοσίευση όλων των ανακοινώσεων μας.

 
Τηλ. επικοινωνίας: 6946007411 (wind)- 6983449505 (Whatup)

e-mail: amfissapets@in.gr Ιστοσελίδα: http://amfissapets.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: